2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید میترسن چشم بخورن یا کسی ازشون کمک بخواد، یه عده هم که عادتشونه نق بزنن

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بغیر از تعداد محدود که دستشون به عالم غیب وصله من دیگه پولدار نمی بینم یعنی همون قشر متوسط هم به خط فقر نزدیک شدن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

قسم میخورن نداریم حتی دلشون نمیاد چبزی بخورن اونوقت تو حسابشون زیر 200 نیست

خب الان 200 پیشت خیلی پوله خدای ناکرده یه بیماری ساده بخورن باید 200 رو بدن 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

خب الان 200 پیشت خیلی پوله خدای ناکرده یه بیماری ساده بخورن باید 200 رو بدن

میدونم پولی نیست ولی اینکه زندگی نکنی و قسم دروغ بخوری نداری حتی میوه بگیری اشتباهه 

لایک نکنید😬

دلایل مختلف یکیش:

سطوح خرج کردن در افراد و خونواده های مختلف فرق داره. مثلا من خواهرم همیشه میگه پولم کافی نیس.پول ندارم. و من همیشه میگم خدا رو شکر داریم میگذره. یبار باهم رفتیم مسافرت‌. هرررچیییی میدید میخرید. خودش و بچه اش. ولی من و همسرم ساده زیست هستیم. همیشه هم حال مالیمون خوبه.به زندگی کسی توجه نمیکنیم. خودمون رو هرگز مقایسه نکردیم با کسی. و جالبه ۷ ۸ ساله نه گرونی فشار زیاااادی بهمون آورده نه خرجمون با دخلمون همخونی داشته معمولا. دیدم اکثرا کسایی که میگن گرونیه میخوان بگن خرجمون زیاده. بعد میان دونه دونه برات میشمرن.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟