2777
2789
عنوان

رشته دندون چند ساله دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 31 پست
اها منم انسانی بودم تو فکرمه این کارو کنممیای باهم شروع کنیم بخونیم؟ من مشاور هم گرفتم برنامه‌هارو ب ...

آیدی تلگرام یا روبیکا بفرستید تا بخونیم 

چند سالتونه؟

متاهلید؟

آیدی تلگرام یا روبیکا بفرستید تا بخونیم چند سالتونه؟متاهلید؟

درخواست بدم بفرستم؟ 

۲۴ سالمه مجردم نامزد کردم

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر هزار سخته من ریاضی و فیزیک صفرم ولی زیست خیلی دوس دارم موندم چکار کنم

بخون 

دندون می ارزه 

یه خانومی میشناسم تلگرام ۳۵ سالشه یه بچه هم داره و داره میخونه 

لطفا بیاید باهم بخونیم بخدا منم کمکتون میکنم تا جایی که در توانم باشه منم دنبال پارتنر درسیم

شانه ات را دیر آوردی 

منم آرزومه من ۲۲ سالمه ۴ ساله پشتم تازه همین الان داشتم بهش فکر میکردم همش فکر میکنم میشه نمیشه میشه ...

کجایی بیا گروه ایتا یا تل بزن تا بیاییم اونجا بخونیم

خب بیاید سه نفری تلگرام گروه بزنیم بخونیم خوبه ؟

اره خوبه

درخواست میدم بهتون

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

سه نفر باشیم بسه فقط درخاست دادم قبول کنید تا آیدی تلگرام بدم

باشه فقط من باید اول بدونم برای معدلم میتونم چکار کنم من نمیخوام هیچ کس بدونه دارم میخونم هیچ کس

منظرم اینه باید تکلیف معدلم ببینم چجوری میشه اصلا میتونم ادامه بدم یانه خخخ

اهاا 

خب ببینید شما اول باید همه کتاب های تجربی رو امتحان بدید 

دوازدهم که حتما ولی دهم و یازدهم نمیدونم 

به این کار میگن ایجاد سابقه 

چون شما انسانی بودید سابقه ای برای تجربی ندارید پس باید ایجاد سابقه کنید 

که البته کار سختی نیست چون الان همه ی بچهای تجربی مجبورن امتحان بدن بخاطره اینکه تاثیر معدل قطعی شده 

فقط باید از الان بخونید 

شانه ات را دیر آوردی 

اهاا خب ببینید شما اول باید همه کتاب های تجربی رو امتحان بدید دوازدهم که حتما ولی دهم و یازدهم نمیدو ...

اها حالا فهمیدم من فقط کتابا رو ریز بخونم واسه کنکور بسه یا آزمون انلاینم شرکت کنم؟

اها حالا فهمیدم من فقط کتابا رو ریز بخونم واسه کنکور بسه یا آزمون انلاینم شرکت کنم؟

کتاب های مدرسه رو بخونید خیلی خوبه اصلا کار درست همینه ولی برای کنکور کافی نیست باید تست هم بزنید 

آزمون آنلاین اجباری نیست چون الان پی دی اف ازمون ها پخش میشه میتونید خودتون تو خونه بزنید و درصد بگیرید منم همین کارو میکنن لازم نیست حتما ثبت نام کنید 

شانه ات را دیر آوردی 

اهاا خب ببینید شما اول باید همه کتاب های تجربی رو امتحان بدید دوازدهم که حتما ولی دهم و یازدهم نمیدو ...

ریاری فیزیکی سخته؟اپلیکیشن الا خوب تدریس میکرد ولی باید از پایه شروع کرد مثلا ریاضی رو از هفتم من حاظرم فشرده برم 

کتاب های مدرسه رو بخونید خیلی خوبه اصلا کار درست همینه ولی برای کنکور کافی نیست باید تست هم بزنید آز ...

کآنال درسی دارید آزمون باشه؟من روزانه ۱۲ساعت راحت میتونم بخونم بسه؟