2777
2789
عنوان

یادحرف مادرم افتادم عصابم خوردشد

487 بازدید | 45 پست

من تازه ازدواج کردم تقریبا ۳ ۴ماه عروسی کردم مارسم داریم طلابراعروس زیادبخریم

یه وقت بپرسید کجای هستید ماکوردیم

بعدمن فقط النگوگوشواره پلاک زنجیر حلقه و ی انگشتر تودستمه بقیشون توکمدمه

حالامادرم هربارمیرم بهش سربزنم اونا شهردیگه ن میگه طلاهات باخودت بیاردنیاهزاراتفاق اگ چیزی شد حداقل براما بشه خیلی بفکرداداشمه بفکراون همه چی برااون میخاد.یباربهش گفتم اول زندگیمه بجااینکه بگی الهی زیادترشون کنی ۱۲۰سال دستت باشن ب خوشی استفاده کنی هنوزاول زندگیمه غیرمستقیم اسم مُردن میاری برام تومردنمم دنبال اینی طلام ببری یکم بدذات نباش..یادش افتادم الان ریختم بهم هربارمیرم همش میگه باخودت بیارشون🥲نکنه چیزی شه حداقل براما بیفته طلاهات حق توان.دلم گرفت یهو

خدایاشکرت...❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو چیزیمم بشه به شما نمیرسه به اونی میرسه که فاکتور دستشه 😑

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شاید منظورش از اتفاق دزدیه میگه تو خونه خالی نذار. اون جمله آخر رو هم میگه یا برداشت خودته؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
این مادر من نیست؟ آرزوی مردنم رو داره نمیخواد صاحب هیچی بشم همه زندگیش پسرشه

ببین خیلی دوسمون داره خیلیا ولی همه زندگیش ی دونه داداشمه الهی تنش سلامت باشه من خودم عاشق داداشمم اما ن دیگه خدایی اول زندگی و اینجورباشی🥲

خدایاشکرت...❤️

این همه میگن ادمای سمی رو حذف کنید منظور مادشوهر خواهرشور نیست 

خانواده خود ادم گاهی از دشمن بدترن 

نرو بیا بزار قدرتو بدونن 

بدترین تنبیه ادما گرفت خودته 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
شاید منظورش از اتفاق دزدیه میگه تو خونه خالی نذار. اون جمله آخر رو هم میگه یا برداشت خودته؟

اخه من و خونواده شوهرم تو ی ساختمون زندگی میکنیم دزدنداره امن امن..میگه این همه راع میری میای هرجامیری باخودت بیار چیزی شد مال ما بشه برااونانشه

خدایاشکرت...❤️

یاد مادر خودم افتادم مجرد که بودم بعد از کلی جون کندن خودم ۱۰ میلیون پول جمع کرده بودم اونوقتا نهایت پول ۳ تا النگوی معمولی میشد 

مادرم هر روز سر سفره بغض میکرد و میگفت برادرت اتاق خوابشون پنجره نداره کاش ۱۰ تومن اضافه تر داشت تا خونشو عوض کنه 😂😂😂

حالا خونش ۳ خوابه بودا ... یکیش پنجره نداشت 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اخه من و خونواده شوهرم تو ی ساختمون زندگی میکنیم دزدنداره امن امن..میگه این همه راع میری میای هرجامی ...

باشین اونا که نگهبان اموال تو نیستن. به نظرم این ذهنیت خودته نه منظور مادرت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

واخدای نکرده خدای نکرده اتفاقیم بیفته مال همسرت به مادرت نمیرسه مادرتم برداره حق الناسه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖