2777
2789
عنوان

کسایی که مشکل بارداری دارن

151 بازدید | 23 پست

چیکارکردین باردارشدیدن من فولیکولام  خوبن عکس رنگیم دادم نمیدونم چرانمیشه دیگه خستم چندساله تواقدامم اگه چیزی کمکتکن کرده راهنمایی کنید ثواب داره

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
یک ساله جلوگیری ندارم باردار نشدم،دکتر نرفتم فقط پارسال رفتم گفت کیست ریز و عفونت داری مشکل خاصی نیس ...

من که بیش ازیساله دکترم میرم یه سر بااین که فولی دارم نمیشه دیگه دارم دیوونه میشم پریودمم همیشه منظم این ماه برااوللین بار عقب انداختم امیدواربودم ولی نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا ۷ ساله اقدامم دکترم رفتم ای وی اف هم کردم اما نشد

میگن ذخیره تخمدانم‌ کمه🥺

لطفا برای ما هم دعا کنید طبیعی باردار بشم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
من تقریبا ۷ ساله اقدامم دکترم رفتم ای وی اف هم کردم اما نشدمیگن ذخیره تخمدانم‌ کمه🥺لطفا برای ما هم ...

انشالله عزیزم ذخیره تخمدانت چندبود بعضیا انقد راحت بچه میارن ولی ما نمیدونم حکمتش چیه ولی من که خیلی ناامیدم

انشالله عزیزم ذخیره تخمدانت چندبود بعضیا انقد راحت بچه میارن ولی ما نمیدونم حکمتش چیه ولی من که خیلی ...

دقیق نمیدونم فکر کنم زیر ۱ هست

منم گاهی اوقات خیلی ناامید میشم ولی بازم یه جوری خودم رو قانع میکنم میگم حتما حکمتیه

اتفاقا منم این ماه ۴ روز عقب انداختم و علائم داشتم گفتم حتما باردارم ولی نبودم انشالله زودتر مامان ب ...

همچنین عزیزم

دقیق نمیدونم فکر کنم زیر ۱ هستمنم گاهی اوقات خیلی ناامید میشم ولی بازم یه جوری خودم رو قانع میکنم می ...

اها انشالله که بچه دارمیشی من که دیگه این دکترها روقبول ندارم هرچی میگن چرته برامن ۲.۵۵بود

اها انشالله که بچه دارمیشی من که دیگه این دکترها روقبول ندارم هرچی میگن چرته برامن ۲.۵۵بود

منم دیگه حوصله دکتر و البته مثل شما دیگه قبولشون ندارم

همش شده تجارت

وقتی خدا بخواد همه ی اینا چرته

منم دیگه حوصله دکتر و البته مثل شما دیگه قبولشون ندارمهمش شده تجارتوقتی خدا بخواد همه ی اینا چرته

اره بابا وگرنه این همه قرص ودرمان من بدون هیچ مشکلی باردارنمیشم میسپارم به خدا دیگه خسته شدم

تو مرکز ناباروری آزمایش بده ،تو آزمایشگاه‌های دیگه درست نشون نمیده

وای جدی؟توازمایشگاه خصوصی آزمایش داد ۱۵۰۰هزینش بود

اره بابا وگرنه این همه قرص ودرمان من بدون هیچ مشکلی باردارنمیشم میسپارم به خدا دیگه خسته شدم

بهترین کار 

چون واقعا ما همه ی تلاشمون رو کردیم و میکنیم وقتی نشده پس خودش بهتر میدونه

ان شاءالله به همین زودی شما و همه ی کسایی که چشم انتظارن طعم مادر و پدر شدن رو بچشن🤲❤️