beyazglum مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 1219 عنوان ميخوايم بريم سفر با نامزدم 689 بازدید | 24 پست تو راهى چيا ببرم؟با ماشين ميريم 1404/05/26 | 13:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zvxhdiidheeveileneos عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 5346 وسایل جلوگیری 😐😐 این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4098 وسایل جلوگیری چقدر بی ادبی😐 •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11321 میوه و خشکبار ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 11114 چقدر بی ادبی😐 راس میگه دیگه الان چرا گفت با نامزدم چه لزومی داشت اینو بگه یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4098 راس میگه دیگه الان چرا گفت با نامزدم چه لزومی داشت اینو بگه وا خب میگه میخوام برم سفر خوراکی چی ببرم، مشکلش چیه؟ •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
خاطره۲ عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 12097 راس میگه دیگه الان چرا گفت با نامزدم چه لزومی داشت اینو بگه پس چی میگفت
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 11114 وا خب میگه میخوام برم سفر خوراکی چی ببرم، مشکلش چیه؟ میگفت داریم میریم سفر چی ببریموقتی میگه نامزدم فکرای خوبی به ذهن آدم نمیرسه یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 11114 پس چی میگفت میگفت داریم میریم سفر چی ببریم یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
educated عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5154 بین راه میخرید دیگه یکم برگه زرآلو و آجیل ببر God , I love you❤️
پاتریک_خسته عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2202 وا خب میگه میخوام برم سفر خوراکی چی ببرم، مشکلش چیه؟ وقتی نامزد هستی با نامزدت رابطه ج... نداری؟😐بنده خدا اونم راست گفت وسیله جلوگیری ببری مَگه بد گفت؟کجاش بد بود بهتون بَر خورد
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4098 میگفت داریم میریم سفر چی ببریموقتی میگه نامزدم فکرای خوبی به ذهن آدم نمیرسه فکر کنم مشکل از ذهن شما باشه چون سفر با نامزد اونقدر چیز بدی نیست که چیزای خوبی به ذهن ادم نرسه🤷🏻♀️ •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊