2777
2789

من استعداد ذاتی فوق العاده ای توو بازیگری دارم

چندجای صورتمم میخوام عمل کنم،

پوستم سبزس که میخوام با مونوبنزن سفیدش کنم، قدمم میخوام عمل کنم بشم بالای ۱۷۰

با این اوصاف،

ینی هیچ جوره نمیشه یه ایرانی بره هالیوود؟

لطفا به گلشیفته فراهانی اشاره نکنین که من نمیخوام لخت شم

واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرس🥀🩷جودییی آبوتم🧚🏼‍♀️

فکر کنم تا حالا فیلم هالیوودی بدون سانسور ندیدی؟

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

عزیزم هر جا هم بخوای بازیگر بشی باید یه رزومه ی قبلی داشته باشی. اول تو ایران باید بازیگری بخونی. من خودم آرزوم بود ترکیه بازیگر بشم خیلی تحقیق کردم. میگن حداقل دو سه تا سریال یا فیلم تو کشور خودتون بازی کنید رزومه جمع کنید بعد بتونید برید 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان ایران هستی چطوری انتخابت کنن برای هالیوود ؟

بازیگر هستی ؟جایزه ی خاصی از بازیگری گرفتی ؟ارتباط خاصی داری با بازیگر و کارگردان های هالیوود ؟مولتی میلیاردر هستی که سرمایه گذاری کنی تو فیلم هاشون ؟

خب به هر حال باید جایی شما رو ببیننن دیگه 

یعنی الان ایران هستی چطوری انتخابت کنن برای هالیوود ؟بازیگر هستی ؟جایزه ی خاصی از بازیگری گرفتی ؟ارت ...

حضوری میخوام برم و تست بدم برای بازیگری توو فیلماشون، خودشون فراخان میذارن توو سایت

عزیزم هر جا هم بخوای بازیگر بشی باید یه رزومه ی قبلی داشته باشی. اول تو ایران باید بازیگری بخونی. من ...

اشکال نداره رزومه جمع میکنم توو ایران

فکر کنم تا حالا فیلم هالیوودی بدون سانسور ندیدی؟

دیدم ولی هر فیلم هالیوودی هم صحنه دار نیس

مثل فیلم لوسی با بازی اسکارلت جوهانسون که فقط یه صحنه داش اونم لب رفتن ۲ ثانیه ای بود

پمادیه که برای بیماران مبتلا به پیسی استفاده میشه و تولید رنگدانه های پوستو متوقف میکنه

وای نکن دختر بیچاره نکن پوستتو

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((