2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون حق طلاق با شوهره تا نخواد طلاق نمیشه داد مگر اینکه ثابت کنی معتاده خیانت کرده زن صیغه کرده امنیت ...

وقتی گذاشته 

نفقه ای دریافت نکردم 

و الان ام چند سال نفقه نداده 

الکی جای دور رفته خونه گرفته برای تمکین باید چیکار کنم 

خیانت ام که بله داره می‌کنه 

گفت بری ثابت کنی 

میرم میگم می‌خوام نامزد کنم ... به نظر شما چیکار باید کنم ؟؟؟؟

🕊
وقتی گذاشته نفقه ای دریافت نکردم و الان ام چند سال نفقه نداده الکی جای دور رفته خونه گرفته برای تمک ...

عزیزم بابت نفقه شکایت نکردی؟؟؟؟؟ مهریه رو اجرا بزار تا اذیت شه .. 

وقتی خونه گرفته برو که ناشزه نشی در مورد خیانت چه بگه نامزد چه بگه صیغه هرچی قانون بت حق طلاق میده فقط هرجور شده ثابتش کن فعلا سعی کن ناشزه نشی و خیانتشو ثابت کنی تمومه حتی صیغه کرده باشتش قانون بت حق طلاق میده فقط ثابتش کن

سلام درخواست مهریه دادین؟

بله در خواست مهریه داده بودم که سالی یک سکه بود 

که همه رو بخشیدم و از این طرف ام نفقه گذشته و آینده و حال بخشیدم. تا طلاق بده 

فقط ۵۵ مهریه قبلا بخشیده بودم 

۵۵ مونده بودم 

که اون قبلا بخشیده بودم گفت اون بابت سه دنگ خونه بود .... بده طلاق بده منم واقعا حق اش نمی‌دونم بدم 

🕊
بله در خواست مهریه داده بودم که سالی یک سکه بود که همه رو بخشیدم و از این طرف ام نفقه گذشته و آینده ...

دختر چرا اینقد سادگی کردی بخشیدن مهریه بابت دفتری بود توافق میکردین بابت حق طلاق مهریه رو میبخشی نه اینجوری .. مطمئن باش بعد بخشیدن سه دنگ خونه مطمئنن ازت چند میلیون پول اضافم میخاد تا طلاقت بده 

وکیل داری!؟

برای درخواست مهریه داشتم 

دیدم کاری نمیکنه برای جلسه باید خودم برم 

گفتم دیگه طلاق که قراره همه چی بخششم چه کاریه وکیل بگیرم 

حکم طلاق دادن 

اون دیوان حکم نداده 

چون تجدید نظر در کرد 😭

🕊