2777
2789
عنوان

حرف دلم آقا هستم

206 بازدید | 19 پست

سلام.من یه پسر ۳۱ ساله هستم 

میخام حرف دلمو بزنم چون کسی اینجا منو نمیشناسه

خیلیا میگن چرا زن نمیگیری ؟ واقعا با این شرایط خیلیا نمیتونن از پس هزینه ها بر بیان .من یه دختری رو وردارم بیارم خونم نتونم بهش برسم چه فایده؟؟؟؟

بخدا منم دلم میخاد بابا بشم بچمو بغل کنم.اصلا یکی رو میبینم با بچش دلم غش میره🥹

ولی واقعا نمیشه🥲

پس اگه پسر مجرد دارین تو خانواده بهش گیر ندید 

شاید مثل من فکر میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

منم پسرم روحیه هیچی ندارم

شرایط ازدواج همممممه چیو دارم

الا عشق و ازدواج  و تحمل کردن کسی....

𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸

نظر من اینه تو شرایط الان، همسر هم باید کمک خرج باشه برای خونه چون یه نفره نمیشه کار کرد و زندگی ساخت.

دوم اینکه تا دوتاتون هستین خیلی راحت تره توقعات پایینه زندگی راحت تره.

پس تا میتونید کار کنید و پس انداز کنید تا بعد از بچه دار شدن به مشکل نخورید.

سوم کمک پدر مادره.

بالاخره همه یه کمکی به بچه هاشون میکنن همینجوری نیس ولشون کنن.

چهارم کادوهای عروسی که میتونید روش با وام ازدواج حساب کنید.

هیچوقت نگید چون شرایط سخته ازدواج نمیکنم چون شرایط سخته بچه دار نمیشم!

با کم کردن توقعات خیلی راحت میشه زندگی کر مث همه ادمایی که سالها دارن زندگی میکنن و دارن ازدواج میکنن!

این حق مسلم رو از خودتون دریغ نکنید

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

خب برو سرکار پول جمع کن به اروزوهات برس حالا قرار نیس بری دنبال دخترای فیس و افاده ای یع دختر خوب و قانع که حالتون با هم خوب باشه البته قانع بودن اون دختر رو نباید به حساب بی لیاقتی بزنی باید تمام تلاشتو بکنی خوشحال باشه 

نظر من اینه تو شرایط الان، همسر هم باید کمک خرج باشه برای خونه چون یه نفره نمیشه کار کرد و زندگی ساخ ...

من با نظر شما مخالفم چون خانمی که خودش بخواد تو هزینه ها کمک کنه شوهر میخواد چیکار میره زن میگیره در مورد کمک پدر و مادرم باید بگم این کمک کردن کاملا اختیارش با والدین هست و هیچ اجباری راجع به کمک ندارن ولی با نظر استارتر و دست روی دست گذاشتن هم مخالفم چون میتونه با وام ازدواج و یه خانم کم توقع شروع کنه