2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اخر هفته ها میریم .انقدر رفتیم که دیگه تکراری شده ..

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

ما هفته ای یکبار میریم ولی پارک زیاد می‌بردم ولی الان دیگه ذوقش ندارن نمی برم براشون تکراری شده

بیرون شه هفته ای یکبار؟ شوهرمن سه ماهه نبردم ن. میگه پروشدی. البته هفته ای دوبار نیم ساعت یکساعت میریم دو دور گاز میزنیم بنزین میزنیم بهش میگم اینابیرون رفتن حساب نمیشه لجش میگیره

خب چه سوالیه برو😂

میخام روال معمول شو بدونم. شوهرمن سیزده بدربردمون بیرون شهر وسه ماه پیش. میگه پروشدی من برم سرکاریاتوروببرم بیرون. شیفتش یجوریه جمعه هاهیچ وقت نیس

هرهفته بیرون شهر ؟زیادنیس؟

نه چرا زیاد باشه 😁

تفریح خیلی خوبه . تازه بچه ها کوچیکتر باشن بهتره  بزرگتر بشن ادا دارن  یکی میگه کلاس دارم یکی ‌میگه حالا چی بپوشم😂

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

میخام روال معمول شو بدونم. شوهرمن سیزده بدربردمون بیرون شهر وسه ماه پیش. میگه پروشدی من برم سرکاریات ...

پارک های داخل شهر خودت با بچه هات برو عزیزم 

وابسته به شوهر نباشید 

این همه خانم شوهراشون شغلشون طوریه که ممکنه آخر هفته هم در دسترس نباشند  اگر قرار باشه معطل شوهر بمونن که بابد صبر کنن تا بازنشستگی بعد زندگی کنن

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بیرون شه هفته ای یکبار؟ شوهرمن سه ماهه نبردم ن. میگه پروشدی. البته هفته ای دوبار نیم ساعت یکساعت میر ...

عیبی نداره دعوا درست نکن هر کسی یه جوریه 

من تایم کاری شوهرم یه جوریه که تعطیلیش زیاده کارش شیفتی هست موقعی که تعطیل میریم 

شرایط زندگی هر جوری باشه با همون خوش باش 

منم همیشه اینجوری نبودم هر دوره ای از زندگی یه جوریه مطمئن باش اگر مثل شوهر تو بیرون ببر بازم حالم خوبه همین که سلامت دور هم هستیم خداروشکر 

اشهد ان علی ولی الله

پارک های داخل شهر خودت با بچه هات برو عزیزم وابسته به شوهر نباشید این همه خانم شوهراشون شغلشون طوریه ...

با کی برم؟ ننه باباندآرم خاهرم انقدتنبله هرجابگی بیابریم نمیاد من بادوتابچه کجابرم اذیتم میکنن

پارک های داخل شهر خودت با بچه هات برو عزیزم وابسته به شوهر نباشید این همه خانم شوهراشون شغلشون طوریه ...

حدقل نمیادبامن تمرین کنه گواهینامموبگیرم راحت شم. الان چندماهه میگم روزی دوساعت وقت بذار بریم تمرین. همش خابه یافیلم نگامیکنه.