2777
2789

اتفاقا خیلی خوب راهنمایی میکنن که. نسبت به کارمندای جاهای دیگه خیلی بهترن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک ملت کارمندهاش خوبن خیلی ام مهربونن یه مرد ۳۴ ساله هست هرکی میرم خیلی مهربونانه رفتارمیکنه احترام میزاره 

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

منک میرینم بهشون تگگ بی احترلمی ککنن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اتفاقا همین دیروز پست یه خانومه رو نگاه میکردم که مهاجرت کرده بود میگفت وقتی ایران بوده هروقت رفته بانک طرف یا عصبانی شده یا پروندشو پرت کرده گفته کارشو انجام نمیده تو این کشوری که رفته بود بانک میگفت طرف انقدر با صبر انجام داده که اصلا باورش نشده وسطشم نشسته واسش درمورد گربش حرف زده بعد دوباره کارشو انجام داده🫠

ب نظرمن اگه توحسابت پول زیادباشه بیشتربهت احترام میزارن

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

من خودم سالها پشت باجه کار میکردم ، همکارای بداخلاق تعدادشون کمتر بود و انصافا خانم ها توی کار خیلی بهترن 

مردا بیشتر تو پیچ هستند

اکثرا از اخلاقم تعریف می کردند ولی واقعا بعضی ها روی اعصاب میرن 

آره . یه بار من و همسرم یک ساعت منتظر بودیم نوبت مون بشه

یه پلنگ اومد لعنتی کارمندا سرش دعوا میکردن ک کارشو راه بندازن 

من صدام دراومد گفتم چرا بی نوبت راه انداختی گفت برو باجه بغلی کارت ب من نمیخوره