2777
2789
عنوان

من بدم میاد کسی به مادرم نزدیک بشه

188 بازدید | 10 پست

من رفتم مشاوره گفت تو عقده مادر داری چون مادرت رو دوست داری همش محتاج محبتشی و میوفتی دنبالش اما اونم چون نقطه ضعفت میدونه محلت نمیده 

من دوست ندارم با دیگران باشه چون پرش میکنن من همیشه خرجش میدادم از لباس گرفته تا مواد غذایی فقط دوست دارم خونه باشه پیش خودمون باشه اما اون صبح تا شب میره خونه مادرش به ما محل نمیده و بچه دوست نداره پشت بچه هاش نیست

هرکی می بینم مامانش باهاش خوبه حسودیم میشه من همه مدل باج به مادرم دادم اما طرف خانواده خودشه میگه بچه دوست ندارم

مثلا من دوست دارم با من پارک بازار بیاد رازهای من به کسی نگه اما اون اینطور نیست همه تایمش با خانواده خودشه و همه مشکلات منو به همه میگه 

چطور این وابستگی از خودم دور کنم چون هرکاری کردم اون درست نشد مشاور گفت تو خودتو درست کن فکر کن یتیمی و مادر نداری اما سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دائما اضطراب دارم ازدواج کنه دیگه مادر نداشته باشم

عزیزم خب شما همین الآنم نداریش

خودت خودت رو در آغوش بگیر

خودت مثل مادر برا خودت باش

امیدوارم خدا کمکمون کنه 

منم خیلی نیاز به آغوش مادر دارم 

ولی چه کنیم 

نمیتونن مادری کنند که هیچ، شر هم میرسونن

خودشون نیاز به محبت دارند پس نمیتونن به ما محبت بدن

وقتی خودش خالیه چطور به من بده؟!

خب محبت نداره که بده 

میدونی... بنظرم ما یه چیز زور میخوایم

همین زورگویی میشه

بیخیالش نخواستیم،، همین که شرشون نرسه زیاده 

سارا جان یکم به خودت برس ،ولش کن اون مادر و پدر .....چرا اجازه میدی افسردگی بگیری؟فکر کن تو دنیا فقط خودت مهمی ،به فکر خودت باش از این به بعد،برو دنبال ارزوهات،میبینم اون روزو که مادرت به دست و پات بیفته ،بالاخره دوران توهم میرسه،از خدا میخوام کمکت کنه حالت خوب بشه

حالا که همت کردی و خونتو جدا کردی دیگه کاری به اون نداشته باش تو روخدا،بزار برن به درک اینجور پدر و مادرایی که ما داریم،مگه ظلم پدرت چقدر پایدار موند؟؟؟؟اینم مثل اون ،خدا رو شکر خودت عرضه داری نون خودتو درمیاری ،چه احتیاجی به محبت این دیوونه ها داری

عزیزم واقعا فکر می‌کنی مادر داری که اگه ازدواج کنه دیگه نداشته باشیش؟؟؟چرا کلمه مقدس مادر و واسه همچین موجودی بکار میبری؟؟؟دشمن برازنده تر نیست ؟؟؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه