2777
2789

من تابحال دختر خانمی که حوزه درس خونده توی فامیل نزدیک ندیدم. تمام کسانی که دیدم همه دانشگاهی بودند. 

اگر از نزدیک دختر حوزه ای میشناسید، چه ویژگی های منحصر به فردی نسبت دانشگاهی ها دارند؟ مثبت یا منفی

یه خانم توی آدم و حوا دیدم که حوزه درس خوندن.

من تو فامیلامون یکی رو داریم 

خب خود دختر خانوم خیلی باحجابه و سنگین فقط همینو میدونم 

اما مادرش متاسفانه آدم درستی نیست توی فامیل کلی مشکل درست کرده زندگی برادرشو خراب کرده 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافاتی...سختگیر

هیچ نکته مثبتی ندیدم واقعا خیلی سفت و سختگیرتر و سر هر مسئله ای مخالفت بشه جبهه میگیرن

خودم دخترخاله هام همشون اینطوری ان

ولی حجاب و اینا اوکیه درکل بعضیشون خوبن

🎀🌸🍓🌱

اخه حوزه درس خوندن یا دانشگاه خوندن هیچ تاثیری نداره تا وقتی تو عمل خودتو ثابت نکنی 

من دختر حوزوی دیدم اما از اول شخصیت خوبی داشت. دختر دانشگاهی همونقدر خوبم دیدم 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من چند مورد دیدم تو اطرافیانم.خوش اخلاقن،یه آرامش خاصی تو شخصیتشون هست.بادرکن.در برابر سختی های زندگی راحت خودشونو نمیبازن و بی تابی و بی قراری نمیکنن.به حجاب مقیدن،رضایت همسر و پدر و مادرشونم براشون مهمه.اونایی هم که متاهل بودن دیدم بشدت به شوهرشون وفادارو متعهد بودن.من اینارو دیدم به شما هم گفتم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من خودم زیاد رفتم اونجامثلاً میگن گوشت مرغ حرامه مثل خوک میمونه و هزارتا چیز عجیب غریب،،

البته آدمای اطراف من اینطوری ان،،اما خوش برخورد هم هستن ولی خب من از عقایدشان زیاد خوشم نمیاد

🎀🌸🍓🌱

من خودم زیاد رفتم اونجامثلاً میگن گوشت مرغ حرامه مثل خوک میمونه و هزارتا چیز عجیب غریب،،

واااا کجا میگن گوشت مرغ حرومه؟هزار تا حوزوی از نزدیک دیدم هیچ کدوم همچین حرفی نزده اتفاقا خیلی هم آدمای منعطف و خوبی بودن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من دوست به شدت صمیمیم رفت حوزه 

خانواده تقریبا ازادی داشت ولی خودش خیلی محجبه و خوب بود 

به شدت خوش اخلاق و مودب و مردم دار

نفرین نمیکنم ولی امیدوارم به دردی گرفتاربشی که درمانش حلالیت من باشه!

واااا کجا میگن گوشت مرغ حرومه؟هزار تا حوزوی از نزدیک دیدم هیچ کدوم همچین حرفی نزده اتفاقا خیلی هم آد ...

جای ما اینطوری ان چون شهرستانه و اون حالت خرافاتی رو هم دارن

🎀🌸🍓🌱