2777
2789

من از بچگی یه گیره به موهام میزدن گریه میکردم درش میوردم بزرگ که شدم ببخشید مقاومت کردم لباس زیر نپوشم😂بزرگتر که شدم دوس نداشتم ارایش کنم یا چیز اضافه رو صورتم باشه. یادمه یه بار ابروهامو رنگ کردم گریه کردم کلا دوس ندارم دست به صورتم بزنم این عادتیه که از بچگی دارم بااینکه فرم دماغم خوب نیست حالا دماغمم براتون میذاشتم ولی خدایی دوربین گوشی بدفرم تر نشون میده. حالا جهت تغییر از این مژه ریسه ای گذاشتم ولی میترسم برم بیرون بم بخندن بیاین بگین نقصش کو

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره معلوم نی من مژه هام صافه اخهوالا چندشو نمیدونم گفتم یه چی میخوام نامحسوس باشه

پس ساده داده

ببین مژه هارو از پایین بزار خب

چسبت اگ بیرنگه ی کوچولو بزن بن مژت...بعد مژه هارو بده سمت بالا...حالت میگیره و انگار فرمژه گذاشتی

و اینکه اگ ساده هس لازم نیس با قیچی کات کنی همون‌طور هرچقدر دوس داری اندازش باشه کات کن مث مژه مصنوعی معمولی بچسبون

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
پس ساده دادهببین مژه هارو از پایین بزار خبچسبت اگ بیرنگه ی کوچولو بزن بن مژت...بعد مژه هارو بده سمت ...

آب نباید بش بخوره؟ میخوام حموم کنم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸