2777
2789
عنوان

کسی میدونه درآمد معلما چقدره

275 بازدید | 23 پست

یه گروه دیدم نوشته جذب معلم با ار مدرک تحصیلی زیر ۴۸ سال برام سوال شد درآمدشون چقدر هست چطور انفدر شرایط استخدام رو ساده کردن و اصلا ایا واقعیه این اگهی یا نه رو نمیدونم

خیر عزیزم شرایط استخدام در شغل معلمی اگر رسمی دولت باشه خیلی سخته  مخصوصا مصاحبه و گزینشش، حقوق هم متوسط. اونا معلمهای غیر رسمی هستن که میان اگهی میدن، معلم رسمی فقط با کنکور یا ازمون کشوری فرهنگیان که فرقی با کنکور نداره خیلی هم ظرفیت قبولیش پایینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جذب معلم رسمی که با ازمون استخدامیه و خیلیم سخت میگیرن دوست من امسال استخدام شده حقوقش 14 تومنه! ام ...

اتفاقا مدارس غیرانتفاعی کمتر میگیرن و اکثرا براشون بیمه هم رد نمیکنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
حقوقشون خوبه باز چرا همه غر میزنن پس واسه یه خانم خیلی خوبه تازه کلاس خصوصی هم هست

کلاس خصوصی یعنی چی 

نه واقعا تو شرایط فعلی اگه ساکن تهران باشی ۱۵ م خیلی کمه من ۳۰ میگیرم باز نمیتونم یعنی تو رفاه نمیتونی زندگی کنی 

استخدام از دو طریقه

کنکور و ازمون استخدامی 

کنکور که تا 24 ساله 

استخدامی رو نمیدونم 

دوسه سال پیش چون کمبود معلم زیاد بود ب وفور استهدام کردن الان کمتر شده و سخت تر 

تا یکی دوسال دیگه همینطوریه بعدش بشدت کم میشه‌و استخدامی حذف میشه حالاحالاها

حقوقشونم سال اول باشه چه فرهنگسان چه استخدامی در حدود 13 یا 14 تومنه 

از سال دوم میره بالا تا حدود 18 یا 19