2777
2789
عنوان

همسرم رو بلاک کردم دلم براش تنگه

543 بازدید | 43 پست

نامزدیم کنارم نیست. از صبح که چشم باز کردیم هی  بهم گفته طلاتو بفروش که قسطمو بدم منم هی گفتم نه هی با خوبی جوابشو دادم و راه حل دادم برای قسطش. گفت هر چی برات خریدم بیار بفروشم قسطمو بدم تو لیاقت نداری. منم اونجا دلم شکست بلاکش کردم.

نمی خوام عادت کنه به قهر و بلاک کردن دلم می خواد انبلاکش کنم. قبلا بلاکش می کردم زنگ می زد جدیدا زنگم نمیزنه. عادی شده واسش بلاک شدن ولی هر دفعه خودش یه کاری کرده بلاکش کردم مثل الان

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
محلش نده اصلا یعنی چی طلاتو بفروش

نمی فروشم ولی دلم نمی خواد بلاکش کنم. الان بده آنبلاکش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا بلاک میکنی شوهرته نهایت جوابشو نده

گفت هر چی برات خریدم پس بده. حرف خیلی بدی زد منم ناراحت شدم

عادت کرد دم به دقیقه طلا بفروشه دیگه ول کن نیست طلارو نفروش ولی بلاکم نکن

الان با وجود این که بهم گفته هرچی برات خریدم بیار پس بده آنبلاکش کنم؟ اگر آنبلاکش کنم فکر نمی کنه حرفش بد نبوده؟

الان با وجود این که بهم گفته هرچی برات خریدم بیار پس بده آنبلاکش کنم؟ اگر آنبلاکش کنم فکر نمی کنه حر ...

چقدر رفتارات بچه گانه هست

بااین منطق پس طلاق بگیر

چون باهاش ادامه بدی نمیفهمه حرفش بد بوده

حالا مگه چی خریده قسطش چقدره خب قسط کم کم از درامد میدن نه اینکه طلا بفروشن

پس اندازم رو که میگه بفروش خودم پول جمع کردم از لباسن زدم خریدم. اون می گفت این سکه رو بفروش برای قسطام.

چیزی نمیشه کاری نمی کنع

ببین من وقتی ب شوهرم محل ندم دیوونه میشه خودش هرکاری می‌کنه تا من باهاش حرف بزنم وقتی ناراحتم از دستش 

بعد اگه زیاد تحویلش بگیرم اون ب من محل نمیده عزیزم  

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد