2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که رو بخار آب میزارن بدون نایلونه،بزار تراس خشک میشه چه عجله ای دارین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

با چی درست کنم خوب شه خوشمزه ترش و ملس و شیرین و خوشرنگ

میوه دارین؟

من درست کنم احتمالا کمی نمک بریزم

درضمن فیلم هاش تو نت هست

لواشک بنظر من هر چه ترش تر بهتر

راستی میوه دارین؟؟؟ استارتر تو چی میوه دارین؟؟ یا باید بخرین؟؟ اخه میوه گرونه ،،،،،، خرید لواشک اماده ارزونتر نمیشه؟؟؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

روبخار آب ک شلتر میشه...بزار زیر آفتاب. ‌بهترین روش

تازه هوا اونجا خیلی گرم باشه میتونه بزاره تو سایه تا سیاه نشه ،، نمیدونم ممکنه سیاه بشه یا نه

یا قبل ساعت 12 ظهر تا 3 ظهر از افتاب درشون بیاره و بزاره تو سایه

امسال هوا خیلی گرمه

رو پشت بوم خوبه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

تازه هوا اونجا خیلی گرم باشه میتونه بزاره تو سایه تا سیاه نشه ،، نمیدونم ممکنه سیاه بشه یا نهیا قبل ...

من هرسال درست میکنم...بزاره زیر آفتاب...وقتی ک آبش تبخیر شد بزاره سایه...ولی زیر آفتاب خشک خشک نشه...