2777
2789

من خودم با مردی ازدواج کردم که از همسر سابقش یه بچه داره 

ولی به وضوح میبینم چقدر این بچه با بچه های دیگه متفاوته و اسیب دیده 

خیلی جاها قلبم از رفتارهاش به درد اومده ولی وقتی فکر میکنم که این در حق این بچه چه ظلم بزرگی شده بارها براش تو خلوت اشک ریختم 

کاش هیچ بچه ای طعم طلاق و جدایی پدر و مادر رو نچشه 

کاش تو همه خونه ها عشق و صلح و وفا و‌ دوستی باشه 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

چی می‌گفت 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پس فرزند همسرتون شانس اوردن که یک نامادری مثل نامادری قلقلی رو خدا سر راهشون گذاشته

این بنده خدا نامادری نداشتن از مادر اصلی خودشون خیلی اسیب دیدن

این بنده خدا نامادری نداشتن از مادر اصلی خودشون خیلی اسیب دیدن

تو مصاحبشون گفتن نامادری داشتن که از مادرشون بهتر بوده مصاحبه رو تا انتهاببینین لطفا

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
تو مصاحبشون گفتن نامادری داشتن که از مادرشون بهتر بوده مصاحبه رو تا انتهاببینین لطفا

بله الان رفتم دیدم

واقعا غم انگیز بود

چون تا انتها ندیده بودم فکر نمیکردم که کسی بوده باشه براش جبران کنه 

ولی بازم محبتی که ادم از مادر انتظار داره چیز دیگه ست 

با دیدن مصاحبه ش اشک ریختم 

چقدر تلخه یه ادم از سالهای عمرش و کودکیش با خاطرات تلخ و بی مهری هایی که دیده یاد کنه

ولی اخه میگه مادرش موقع رفتنش گریه می کرده و گفته نرو .. مادره انگار پشیمون میشه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم