2777
2789

خواهرم دانشجو هست و پدرمون فوت شده 

مادرم به شدت آزارش میده اصلا حمایت مالی نمیکنه 

بنده خدا زنگ زد گفت الان چند ماه حتی یدونه چیپس هم نخورده یا حتی میوه 

مامانم براش نمیخره ، شاید چند سال هست لباس براش نگرفته و لباس کهنه میگیره براش از اینو اون 

من خودم ازدواج کردم و با مادرم دشمنم 

چکار کنم براش ؟ پول براش میریزم اما خودمم دستم تنگه ، چطور میتونه یارانه و حقوق بابامو جدا کنه از مامانم برای خودش ؟؟

الان زنگ زد گفت مامانم کاش زده چون گفته دارم برای کنکور میخونم کیک بگیر برای اول صبحم که پنج بیدار میشم ضعف نکنم و اون هم زدتش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشجو هست و دوباره میخواد کنکور بده ؟ 

حقوق پدرتون از چه ارگانی هست؟ 

البته با این مادر بعید میدونم اگر جداسازی شکل بگیره خواهرتون اوضاع مساعدی تو خونه داشته باشه 

اگر میرفت سرکار شاید راحت تر بود

تو چه خواهری هستی. به جای جدا کردن یارانه، الان دو کیلو سیب‌زمینی بخر ببر خونتون ، خواهرت به جای چیپس و کیک، بیست دیقه چهار تا سیب زمینی سرخ کنه بخوره. خل بازی هم در نیار‌. به جای خرید اینترنت و پیام اینجا، پول بده دو کیلو سیب زمینی واسش بخر و اینجا وقت تلف نکن 

تو چه خواهری هستی. به جای جدا کردن یارانه، الان دو کیلو سیب‌زمینی بخر ببر خونتون ، خواهرت به جای چیپ ...

یعنی الان تو فکر میکنی کل مشکل این دختر سیب زمینیه؟پیامشو خوندی اصلا؟

یعنی الان تو فکر میکنی کل مشکل این دختر سیب زمینیه؟پیامشو خوندی اصلا؟

چ ربطی داره. تو هم فک میکنی با جدا کردن یارانه مشکلش حل میشه؟ یارانه میگن ۴۰۰ تومنه به نون خالیم نمیرسه. اسی میگه چن ماهه چیپس نخورده میگم براش سیب زمینی بخر و پول اینترنت نده و نذاره کیک (آشغال) بخوره.حداقل سیب زمینی نشاسته اس و آشغال نیس