2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به خواهرش گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 24 پست
پدرشوهرم خیلی خودشو به آب و آتیش میزنه رابطه رو صمیمی کنه اونارو میاره خونه ی ما یا مارو بزور میبره ...

خیلی خیلی باهاش خشک و رسمی باش 

فعلای جمع استفاده کن

تو خونت جوری برخورد کن ک با ی مهمون دور میکنی بی احترامی نکن ولی اصلا اصلا اصلا صمیمی نشو

اینجور ادما اینجورین ک احساس راحتی کنن هم باز دهنشونو باز میکنن هر چی میخوان میگن

حالا ب اسم شوخی یا هر چی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این اتفاق دقیقا برای منم افتاد. خواهر شوهرم کلا از اینکه من شاغلم ماشین خریدم و... ماتحتش میسوزه. پیام میداد به شوهرم زنت فلانه بیسانه. شوهر گاو منم هیچی نمی‌گفت. 

منم رفتم خودم جوابشو دادم تازه من بی احترامی نکردم، محترمانه ولی روشو کم کردم. بعد جالبه شوهرم اومده بود میگفت اون هر چی گفته از بچگی شه، تو نباید چیزی میگفتی! 

بهش بگو دخترت بددهنه حس خوبی ندارم کنارش میشینمبگو پدرجان هروقت تونستی باهاش صحبت کن بگو دوره عربده ...

جوونه

میگه اخلاقشه تو هم اخلاقای بد همه دارن دلیل نمیشه قطع رابطه کنی 

جوونهمیگه اخلاقشه تو هم اخلاقای بد همه دارن دلیل نمیشه قطع رابطه کنی

فاصله با قطع رابطه فرق داره عزیزم

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

فاصله با قطع رابطه فرق داره عزیزم

از نظر خانواده همسر اگه کمتر از هفته ای ۲ بار بریم خونشون قطع رابطه ایم خونه خواهرشوهرمم باید حداقل هرماه بریم و دعوت کنیم

از نظر خانواده همسر اگه کمتر از هفته ای ۲ بار بریم خونشون قطع رابطه ایم خونه خواهرشوهرمم باید حداقل ...

ولشون کن چه پرروعن آخرهفته ها برو خونه پدرت

هرکاری که آرامشت بیشتره همونکارو کن

این خانواده هرطوررفتار کنی طلبکارن

نمیگم قط ارتباط ولی خیلی کمتربروبیا

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍