2777
2789
عنوان

کارمون داره به طلاق می‌کشه

264 بازدید | 15 پست

۴ماه عقدیم 

تاپیک قبل گقتم که چرا دعوامون شد و چیشد 

جمعه دعوامون شد منم مقصر نبودم فقط حالم بد بود گقت چرا ناراحتی منم علتشو گفتم بعد بی دلیل عصبی شد و دعوامون شد 

از پریشب جواب منو نمی‌داد  همیشه همینه وقتی بحثمون میشه می‌ره من باید بیفتم دنبالش 

یا گوشی خاموش می‌کنه یا جواب نمیده

اینسری حرف طلاق زد 

منم خیلی استرسی ام وقتی ازش بی خبر میمونم خیلی حالم بد میشه قبلا اینجوری نبود خیلی نشانه در کل ولی بعد عقدمون بچه ننه شده با اینکه مامانش دوسال تلاش می‌کرد بهم نرسیم و خودش بهم می‌گفت ازدواج کنیم فقط بریم  پشت سرمون نگاه نکنیم مجبور شدم پریشب رفتم محل کارش دیگه نیم ساعت موندم تا اومد چقدم عصبی شد که چرا اومدی 

تا دیروز که زنگ زد پاشو برو خونمون با مامانم آشتی کنید

من دیگه خسته شدم همش جنگ و دعواست 

تو زنمی اونا خانوادمن

اگه میای باهم خوب زندگی کنیم برو مشکلتونو حل کن

الان تعطیل شدی میری حرف میزنی 

باز گوشیشو خاموش کرد 

یکی بگه من چیکار کنم 

می‌دونه من استرسی ام و حالم بد میشه و همیشه از قصد میخاد حال منو بد کنه من چیکار کنم 

بخدا دیروز از استرس صدام در نمیومد همش می‌لرزیدم 

چیکار کنم 

دیگه دیروز چون خودش خونه نبود منم نرفتم خونشون گفتم الان برم مامانش میخواد منو قورت بده  دیشب دید نرفتم باز جوابمو نمی‌ده  صبح هر چی زنک زدم جواب نداد بعد گوشی خاموش کرد الان دوباره روشن کرد زنگ زدم جواب نداد 

ی وقتا انقد خوبه حس میکنم ملکه ام 

ی وقتا اینجوری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش پیام بده پدرم موضوع رو فهمیده اگه انسان هستی بیا و مثل یک مرد حرف بزن و تکلیف منو مشخص کن ولی اگه میخوای به بچه بازیات ادامه بدی دیگه رنگمم نمیبینی جز در دادگاه 

بعدش هم ن پیام بده ن زنگ بزن اصلااااااااا 

ایشون پرنسسی بیش نیستن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

هی صدقات بذار و کار خیر بکن و هر روز هم حتما زیارت عاشورا و دعای علقمه بعد دورکعت نماز حتما بخون 

همون طور که تو دعا گفته شده شرشون بر می گرده به خودشون 

خیلی خوبه 

با کار خیر شوهرت میاد سمتت

همه چیز دست خداست 

حتما به واجبات هم مفید باش 

مثلاً من خودم خوب می دونم نماز صبحم قضا بشه 

همون فرداش بینمون جدایی میفته 

البته سریع باید قضاشو بخونی و توبه کنیم برای فردا 

که سریع هم بلا بر می گرده و صلح میشه بینمون 

حتما زیارت عاشورا خوندی بهش مقید باش

وگرنه بازم بلا میرسه بهت 

یعنی تولی و تبری از دوستان و دشمنان رهبری به عنوان جانشین امام زمان داشته باش

این خیلی موثره و من تا رعایت نکنم بهم بلا میرسه و وقتی به خاطر این که مادر شوهرم وبگلایت نداره باهاش قطع ارتباط می کنم 

اتفاقا دعای خیر امام زمان میفته پشت سرم و بینمون صلح و صفا برقرار میشه 

باورنکردنیه 

اما دل و جرات می خواد 

حتما بهش عمل کن خیر زیادی میبینی 

تا توی عقدی بگم هیچ وقت خودت رو انقدر خار و خفیف نکن که بگن برو معذرت خواهی کن یا تو برو مشکل رو حل کن 

همیشه طوری رفتار کن که اونی که بد رفتار کرده همون بیاد معذرت خواهی

اگر مشکل مادرشه چرا انقدر بی سیاست خودت رو جلو میندازی 

فعلا توی دوران عقدی مادرش هرچی میگه هم شما کاملا نادیده بگیرش 

دو سال تلاش کرده که بهم نرسید حالا که با سختی بهم رسیدین داری مادرش رو به آرزوی قلبیش میرسونی و الان قطعا خوشحاله که شوهرت بهت محل نمیذاره 

انقدرم خودت رو کوچیک نکن و پیگیر شوهرت باش !!!

یبار جوابت رو نداد و آدم حسابت نکرد که حتی حرفاتو بشنوه دوباره زنگ نزن و پیگیر نشو 

اونی که باید بابت پرداخت مهریه بترسه اونه نه شما 

البته که امیدوارم اصلا کار به اونجاها نکشه 

ولی مشکلت با مادرش هرچی هست رو با آرامش با شوهرت بعدا که آدم شد حرف بزن و بعد از این اجازه نده رفتار مادرشوهرت زندگیتو تا مرز طلاق ببره

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

اینقدر آویزونش نباش. بذار اون بباد طرفت

در مقابل خونوادش سیاست داشته باش. به خاطر دل شوهرت کوتاه بیا. پسرا آخرش میرش سمت مادرشون پس سعی کن ظاهری هم که شده با مادرش خوب باشی

روی خودت کار کن اینقدر استرسی نباشی که بشه نقطه ضعفت. چار روز دیگه میخوای مادر بشی باید قوی باشی دختر

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
تا توی عقدی بگم هیچ وقت خودت رو انقدر خار و خفیف نکن که بگن برو معذرت خواهی کن یا تو برو مشکل رو حل ...

حرفای این دوستمونو گوش کن

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻

این دندون لقو بکن بنداز دور... سالی که نکوست از بهارش پیداست.. این زندگب با وجود مخالفت مادرش سرتا پا تنش و دعواست. دوست خود من با وجود مخالفت شدید مادر شوهرش ازدواج کرد. استرسی که بود افسردگی هم گرفتمرتیمه هم رفت چسبید سینه ننش از دوباره شیر بخوره و پوشک بشه . خداروشکر که بچه دار نشد. اخرم جدا شد.. ازدواج باید برای تو ارامش بیاره اما معلومه اینجور نیست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

اون مامانش داشته بهت لطف میکرده ولی تو با اصرار خودتو درگیر همچین ادمی کردی، همین یک جمله رو به روانپزشک بگی که یروز حس میکنی ملکه ای یروز جوابتم نمیده بهت میگه که اخر و عاقبت چیه