2777
2789
عنوان

میترسم میشه بیاین کمک ؟ تو دنیای واقعی جرات ندارم به کسی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 72 پست

اصلا کسی باور نمیکنه من همچین غلطی کرده باشم نمیدونم چیشده اره خب شدیدا استرسی ام دائم نگران کار و درسم این ماهم ک نور علی نور بود ماه پیش از 14 ام پریود بودم این اتفاقم دی و آذر افتاده مدتهاست نزدیک هم نشدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=55692601]ممکنه از قبل چیزی شده باشه یکماه پریود بشم ؟ بعد این ماه رو نشم مربوط به همون دی.و آذر باشه مثلا ؟[/QUOTE

عزیزم ناراحت نشیا، ولی اگه اینبار خیالت از حامله نبودن راحت شد

دیگه بعد از این چنین ریسکی رو با دنیا وآخرتت نکن

کسی که شما رو دوست دشته باشه به همسری انتخابت میکنه نه به دوستی

خدایا شکرت
یه مدت دور شدیم از هم پشیمون شدم از همه چی قرار بود بریم مشاور الانم بخاطر کارش ایران نیست بهش بگم پ ...

اگ همو میخواین برین مشاوره و زودتر ازدواج کن... وگرنه کات کن چون فقط دختر ضربه میخوره

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا
ماه گذشته خونریزیت در چه حد بود؟ چند روز بود؟

ماه پیش کامل و مثل همیشه 

تقریبا سر وقتش

دو هفته بعدش هم لکه بینی داشتم سه چهار روزی

اوج مشکلاتم بود 

افسردگی دارم آرامبخش میخورم 

گفتم بخاطر حالم لکه دیدم 

الان یکم اوضاع بهتر شده 

ولی 10 روز اینجوری شده چرا نمیفهمم

اینجا ایرانه خارج که نیست دخترها از چهارده سالگی با هیجان رابطه برقرار میکنن اونها قبل ازدواج شاید با ده تا مرد یادبیشتر رابطه کامل دارن و بد هم نمیگیرن دیگه.مسئله ب .ک هم براشون مهم نیست خب .حیا و عفت که برا اونها معنی نداره ..

اینجا ایرانه خارج که نیست دخترها از چهارده سالگی با هیجان رابطه برقرار میکنن اونها قبل ازدواج شاید ب ...

من میدونم اشتباه کردم از روز اولم قصدم این نبود ک اینجوری بشه صرفا علاقه بود من 14 ساله هم نیستم 21 سالمه نمیگم خیلی بزرگم ولی اونموقع بخاطر علاقه و هیجان نتونستم اونجوری ک باید مقاومت کنم ... یکی از دلایل افسردگیم همین بود دچار تعارض درونی شدم و شدیدا بهم ریختم و عذاب وجدان گرفتم از کاری ک کردم قبول دارم اشتباه کردم ولی خب الان چ کار باید انجام بدم ؟