2777
2789
عنوان

هر جایی نرید کار کنید

224 بازدید | 5 پست

من با توجه به تجربه خودم میگم هر جایی کار نکنید مخصوصا وقتی سابقه ی کار دارید تو شرکت های نو پا یا شرکت هایی ک همه ازشون بد میگن نرید برای کار اینا تا چند ماه باهاتون خوب رفتار می کنند بعد ک میفهمن باید عیدی و سنوات بدن شروع میکنن به اخراج کردن 

من سابقه نداشتم رفتم یه شرکتی که قبلا ورشکست شده بود و حالا داده بودنش به یه مدیر عامل جدید

سه ماه کارکردم حقوق ماه اولمو دوماه بعد دادن 

دوماه دیگرو هم چک دادن بهم برا ۵۰ روز دیگه

🤍🐼🥥
من سابقه نداشتم رفتم یه شرکتی که قبلا ورشکست شده بود و حالا داده بودنش به یه مدیر عامل جدیدسه ماه کا ...

یکی نیست بگ وقتی ندارید مجبورید نیرو از بیرون بیارید از همسرتون خواهرتون برادرتون استفاده کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی نیست بگ وقتی ندارید مجبورید نیرو از بیرون بیارید از همسرتون خواهرتون برادرتون استفاده کنید

دقیقا 

خودشونم بهم گفتن ما راضی نیستیم ازت نیا دیگه 

درصورتی ک مشکلی نبود اگه واقعا راضی نبود تواون یکی دوهفته اول اصولا باید میگفتن

تواون مدت هم همه کارای عقب افتاده سال پیششونو انجام دادم دقیقا وقتی تموم شد یهو ناراضی شدن ازم😐اونم ک از حقوق دادنشون

🤍🐼🥥
دقیقا خودشونم بهم گفتن ما راضی نیستیم ازت نیا دیگه درصورتی ک مشکلی نبود اگه واقعا راضی نبود تواون یک ...

حالا جای جدید ک بخوای بری باورشون نمیش ک پول نداشتن بدن میگن کارت خوب نبوده 

حالا جای جدید ک بخوای بری باورشون نمیش ک پول نداشتن بدن میگن کارت خوب نبوده

باورت میشه به کارگرا ۴ ماااه بود یک قرون نداده بودن؟ روزانه کلی کارگرا میومدن استعفا میدادن کلی ها التماس میکردن دعوا میکردن یه وضعی بودا 

پول اب رو نداده بودن یه روز کامل اب قطع بود هیچکس نتونست بره دستشویی

🤍🐼🥥