2777
2789
عنوان

همکلاسیم چند هزااار فالور داره بعد

435 بازدید | 49 پست

من تازه فهمیدم 

قبلا همکلاسیم بود چون دیگه مدرسه ای نیستم 

انصافا خوشگل بود ولی چقدررر واسش کامنت خوب گذاشتن، دختر و پسر قربون صدقه اش رفتن و ازش تعریف کردن

واسش خوشحالم 😍 حسودیم نمیشه ولی ی حس بدی دارم 

من همسنشم، میشناسمش ولی تو واقعیت اخلاقش اینطوری نبود 

من با ی صورت پر جوش و غبغب و زیر چشمای تیره،در استرس کنکور و پشت کنکور بودن به سر میبرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هدفت رشته خاصیه بخونوقت واسه این کارا زیاااده

رشته خاصیه ولی خیلییی دورم ازش 

باید پشت بمونم و دوباره بجنگم

اما میدونی خیلی خسته ام 

نفسم بالا نمیاد 

خب مگه از آینده خبر داری .

تو هم داری الان زحمت میکشی 

فردا روز به یه جایی میرسی 

پول میاد تو دست و بالت چهار تا عمل و تزریق و رسیدگی به پوست و .... خوشگل و ناز و تپلی میشی   اونوقت بقیه در حسرتت هستن .هر کس موفقیت هاش زمان داره یکی زود یکی دیر

پیج 

حس می کنم خیلی زشتم و غیر از خانواده ام کسی حتی به من نگاه نمیکنه 🥲نیازی هم ندارما ولی خب دخترم...

رو اعتماد بنفست کار کن من همسن تو بودم فکر میکردم پوستم خیلی خیلی تیره ست مثل آفریقاییها در اون حد و همیشه کرم و پنکیک میزدم بعدا انگار چشام باز شد و فهمیدم پوستم اتفاقا روشنه و الان چهره خودم رو میپسندم نمیگم زیبام ولی زشت هم نیستم قبلا میگفتم زشتترین منم 😂

خب؟مسیراتون یکی نیستیکی م بود حق مقایسه نداشتی واقعاتوام خوشگلی

بله صد در صد مسیرامون یکی نیست و تاثیری در زندگی من نداره 

اما من حس خوبی ندارم و با دیدن پستاش حسم به خودم بدتر شد... بخدا حسادت نیست این حس ی جور عجیبیه انکار غبطه بخوری

چرا بهتر؟! اون شاد تره... من هرشب با بغضاون دور دنیا رو میبینه و من گوشه ی اتاق نهایت بازار اون بهتر ...

بلاگری زهر ماره اصلا خوش نمیگذره بخوای دم به دقیقه تولید محتوا کنی یک مدت انجام دادم واقعا از همه چیز افتاده بودم بعدم شما فقط تعریف هارو میشنوی تخریب هاش بیشتره و به هر روحیه ای نمیخوره تبلیغاتم بلاخره خیلی پر برکت نیست چون توقع ها از تبلیغات زیاده و اگر انجام نشه خوب نا رضایتی پیش میاد