2777
2789
عنوان

دلیل بی خوابیم

121 بازدید | 18 پست

ازاینکه شوهرم که معتاده چن سالی هست بایکی رفته خیانتاش یادم میاد دیونه میشم 

ی زن عصبیم ک تا حالابابچه هام بازی نکردم ی روی خوش بهشون نشون ندادم من سوختم طفلک بچه هام دلم گرفته دوسدارم گریه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس ی درد مشکلی داره ولی باشی بدونی ببینی بمونی خیلییییی سخته و طاقت فرسا 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خدامنومیبینه میگن خدا غیرت اونیه ک خیانت دیده پس چراکاری نمرد ب غیرتش برنخورد

چوب خدا صدا ندارن ولی درد زیاد دارد .به زمان بندی خدا شک نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چوب خدا صدا ندارن ولی درد زیاد دارد .به زمان بندی خدا شک نکن

الان دارم میسوزم کحاست ارومم کنه الان نیازدارم کاش الان بود کاش ب موقعه باشه من سوختم خاکسترشدم میدونی چ لحظه ایی مردم باگوشی خواهرش پیامش دادم فک کرد خواهرشم  ک زنتومیخواییا اونوگفت اونو

الان دارم میسوزم کحاست ارومم کنه الان نیازدارم کاش الان بود کاش ب موقعه باشه من سوختم خاکسترشدم میدو ...

سخته ولی ....

سخته ولی ....

من سوختم بخاطربچه هام دارم میگذرونم میدونی ازکجاش دلگیرخدام زنه سن مادرشوداشت اون موقعه بارداربودم خواست باقمه بخاطراون منوبکشه ک داداش بی غیرتشو دامادشون منواز زیر دستش دراوردن

من سوختم بخاطربچه هام دارم میگذرونم میدونی ازکجاش دلگیرخدام زنه سن مادرشوداشت اون موقعه بارداربودم خ ...

ثبات رفتار و فکر نداره کنترل خشم نداره