مادر_گربه_ها_منم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 3133 عنوان بچها نخ لیفت چشم زدم واسه چشم گربه ای شدن 207 بازدید | 19 پست شبیه خر معاویه شدم الان ۶ ماه گذشته چه کنم جذبی بوده نمیتونه درش بیاره؟یا اینکه تمدید نکنمگفتن بعد ۱ سال اثرش میرهچه غلطی بود اخه ✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن . 1404/05/26 | 02:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرآبانم عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16482 میگم آخه چه کاریه ؟! چشمای درشت و زیبا رو شبیه چشمای چینی ها بکنی که چی بشه ؟
مادر_گربه_ها_منم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 3133 ینی بد شده من میخوام بزنم من خودم چشام بادومی یود عین این چینی مینیااومدم زدم لیفت شه گدبه ای شه شبیه خررررر شدماگه چشات بزرگه بزن ولی اگه مث من مونولیده ن اصلاا ✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .
مادر_گربه_ها_منم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 3133 میگم آخه چه کاریه ؟! چشمای درشت و زیبا رو شبیه چشمای چینی ها بکنی که چی بشه ؟ نه اونجوری نمی شه میکشه بالا بیشتر گربه ایه ✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 شاید فقط خودت فکر میکنی بد شده از دید بقیه خوبه 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مادر_گربه_ها_منم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 3133 🤣🤣🤣🤣خر معاویه رو از کجات درآوردی تکیه کلامم هست درواقع تو واقعیت نه می دونم معاویه کیه نه میدونم خر داشته یا نه در این حد میدونم که میگن حاکم عراق بوده ✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .
مادر_گربه_ها_منم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 3133 شاید فقط خودت فکر میکنی بد شده از دید بقیه خوبه نه خودم چشام مونولید بود با این دیگه وحشتناک شد ✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .
مهرآبانم عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16482 نه اونجوری نمی شه میکشه بالا بیشتر گربه ایه چشم ریز بشه دیگه یا مثل چشم افغان ها میشه یا چینی ها یا ژاپنی و اینا ...چشم گربه ای متوجه نمیشم چه صیغه ای هست ؟!
ساsahelحل عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 5851 تکیه کلامم هست درواقع تو واقعیت نه می دونم معاویه کیه نه میدونم خر داشته یا نه در این حد میدونم که م ... وا مگه تو ایران درس نخوندی؟
avina08 عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1066 من خودم چشام بادومی یود عین این چینی مینیااومدم زدم لیفت شه گدبه ای شه شبیه خررررر شدماگه چشات بزرگه ... نه من چشام دوتا خطه فک کنم اگه بزنم شبیه عن بشم پس😂