2777
2789

شبیه خر معاویه شدم الان ۶ ماه گذشته چه کنم جذبی بوده نمیتونه درش بیاره؟

یا اینکه تمدید نکنم

گفتن بعد ۱ سال اثرش میره

چه غلطی بود اخه

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم آخه چه کاریه ؟! چشمای درشت و زیبا رو شبیه چشمای چینی ها بکنی که چی بشه ؟

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

ینی بد شده من میخوام بزنم

من خودم چشام بادومی یود عین این چینی مینیا

اومدم زدم لیفت شه گدبه ای شه شبیه خررررر شدم

اگه چشات بزرگه بزن ولی اگه مث من مونولیده ن اصلاا

شاید فقط خودت فکر میکنی بد شده از دید بقیه خوبه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

🤣🤣🤣🤣خر معاویه رو از کجات درآوردی

تکیه کلامم هست درواقع تو واقعیت نه می دونم معاویه کیه نه میدونم خر داشته یا نه در این حد میدونم که میگن حاکم عراق بوده

نه اونجوری نمی شه میکشه بالا بیشتر گربه ایه

چشم ریز بشه دیگه یا مثل چشم افغان ها میشه یا چینی ها یا ژاپنی و اینا ...

چشم گربه ای متوجه نمیشم چه صیغه ای هست ؟!

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️