2777
2789
عنوان

پسره میگه مهریه رو قبول ندارم

212 بازدید | 18 پست

مهریه منطقی نیس 

یه حس بدی بم دست داد انگار دارم از یکی مهریه گدایی میکنم 

منم لج کردم گفتم تمام حقوقمو بعلاوه یه خونه بنامم میکنی و مهریه هم میگیرم و حقمه حتی اگه دلم بخواد ببخشمش

بعد آقا تازه اومده میگه من توقع داشتم تو بگی خودت مهمیو این مهریه چیه و فلان   

منم گفتم حرف خودتو نگا کن توقع نداری که با این حرفت قربون صدقتم برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم بگو منم توقع داشتم انقدر ارزش و احترام برام قائل بشی که نخوای راجب حق و حقوقم نظر بدی و بسپاریش دست خودم 

این حرفت حس بی ارزشی بهم داد و من با همه مثل خودشون رفتار میکنم و متقابلا همونطور جوابتو دادم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
اینایی که میگی چی هس؟میشه توضیحش بدی؟

مهریه توی طلاق مهم نیست توی ارث مهمه که دیون ممتازه

و اگر مهریه رو قبول ندارن در مقابل حقوقی که زن بر اثر ازدواج از دست میدن چه نظری دارن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

دقیقا هرچی آدم میخاد مهربون باشه و با اصالت رفتار کنه فایده نداره اینا به سلیطه بازی بیشتر عادت دارن ...

سلیطه بازی رمز موفقیته بخدا 

طرف شوهررو پاره میکنه سر هر حرکتی بعد ما میاییم آروم حرف میزنیم همش طلبکاره آقا

چقدرررررررر پسرا پررو شدنتقصیر یه سری دختراس بس که آسون و دم دستی شدن پسرا رو هارررر کردن

موافقم شدید 

من ۵ ماهه تو رابطم و جدیه خانواده ها اشنا شدن یک بار بحث مهریه شد خیلی کوتاه گفتم هرچی خانوادم تصمیم بگیرن

تو این مورد دوست دارم با خانوادم به توافق برسی چون من دختر یه خانوادم و داری منو از اونا تحویل میگیری تا همسفر ادامه زندگیت باشم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
سلیطه بازی رمز موفقیته بخدا طرف شوهررو پاره میکنه سر هر حرکتی بعد ما میاییم آروم حرف میزنیم همش طلبک ...

دقیقا خودشون اینطور میخان بعد انگ هم میزنن که زنا آهن پرستن و پول پرستن و.... بخدا کوتاه بیای وکم توقع باشی فقط توسری میخوری

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷