2777
2789
عنوان

راهکاری دارین 🚫

143 بازدید | 12 پست

دوستان پشت من یک حرفی و در آوردن با دروغ 

منم استوری کردم حرفی که راجب من میشنوی رو ببین کی میزنه پسری که نمیتونه منو داشته باشه 

و تقریبا استوری نصف محلو دیدم اونام اومدن استوری منو دیدن 

من استوری چند تا از فامیلا رو دیدم و 

به عروس یکی از همدهاتیا درخاست دادم که بیاد استوریو ببینه الان حس‌میکنم همه بهم میخندن 

و ازون موقع از جلوی همین عروسی که میگم بهش درخاست دادم رد نشدم 

الان تو ذهنشون سواله من پیج اونو از کجا آوردم و از کجا فهمیدم اونام شنیدن چیکار کنم خجالت میکشم رد شم از جلوشون تازه اگه استوری اونایی که دیدمو بهم دیگه بگن چیکار کنم 

بنظرم خيلي كار چيپيه اين استوري كردنا مخصوصا تو اين جور موارد. 

وقتي از خودت مطمعني و وجدانت راحته ديگه نياز نيست به كسي اثبات كني. 

طلا كه پاكه چه منتش به خاكه. 

مهم اينكه پيش خدا و خودت از خودت مطمعني. اين كارت لازم ني

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچي. فراموشش كن و برات تجربه شد ديگه همين. خودخوري ديگه نكن😘

من فقط نگرانیم اون همدهاتیه دوره بدبختی هرجام بخام برم میبینمش بخاطر اون چند هفته بیرون در نیومدم حتی باهاش سلام علیکم ندارم اونو چیکار کنم پشیمونم شدید

من فقط نگرانیم اون همدهاتیه دوره بدبختی هرجام بخام برم میبینمش بخاطر اون چند هفته بیرون در نیومدم حت ...

هيچي ديگه. به روي خودت نيار. 

اگرم حرفي زد تو جواب نده. بگو چيز مهمي نبود. تموم شد و رفت

نمیتونم واقعا پنج ماهه درگیرم

وايي ٥ماه؟ول كن دختر. از زندگي موفتي. 

بابا مردم اينقدر مشكلات زندگي خودشون زياده كه ديگه يادشون رفته. ول كن عزيزم. 

وايي ٥ماه؟ول كن دختر. از زندگي موفتي. بابا مردم اينقدر مشكلات زندگي خودشون زياده كه ديگه يادشون رفته ...

آخه من استوری خیلیا و دیدم اصلا الان یادم میوفته پشمام می‌ریزه از خجالت نمیتونم از خونه برم بیرون