2777
2789
عنوان

نماز شب

211 بازدید | 26 پست

بسم الله 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم منو بگو لطفا 

فاطمه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

قلبم شکسته. درست همون شبی که نماز شب خوندم فردا اتفاق بدی برام افتاد

منم دقیقا ار وقتی شروع ب نماز اول وقت کردم ضرر مالی کردم

در حالی که میگفتن برکت میاد تو زندگی

تو پارک گریه کردم حس کردم برا خدا ارزشی ندارم

ولی همچنان اول وقت میخونم

اون گناهی که نمیذاره دعام مستجاب بشه بگو اونو ببخشه حاجتمو بده. خستم دیگه. فقط معجزه میتونه کار منو راه بندازه

سمیرا💞

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

خدایا ظهور اقا امام زمان نزدبک بفرما

خدایا همه مریضا شفا بده

خدایا نزار هیچ زنی حسرت مادربودن بکشه دامن همش سبز کن وفرزند سالم وصالح بهشون بده

خدایا زندونی های بی گناه شرایط آزادی شون فراهم بشه

خدایارزق وروزی بینهایتت نصیب همه فقرا بکن

خدایا همه مارو به راه راست هدایت کن

خدایا بخت همه جونا باز کن وکسایی که عاشق هم هستن شرایط ازدواج شون فراهم کن

خدایا عزیزامون حفظ کن

خدایا همه مارو عاقبت بخیر کن

خداجونم مراقبمون باش  وارامش قلبی بهمون بده

خدایا همه مرده ها بیامرز روحشون شاد باشه

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

میخوای بخونی؟؟؟

لطفا برا شاغل شدنم ب امید خدا تو شرکت خیلی خدا رو صدا کن من التماسش کردم بی جواب بوده اسمم زینب و نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن 

شاید با شاغل شدن از این محیط دور شدم و ی فرجی شد تو زندگیم ب امید خدا