2777
2789

الان توصیف میکنم چهره مو 

چشم های ریز دارم ( یعنی درشت نیست و گیرا نیست اصلا)

بینی مو انگار عمل کردم خیلی کوچیک و خوش فرمه

لب متوسط روبه کوچیک دارم 

پوست گندمی 

ابرو و مژه های نسبتا پر دارم 

اندامم عالیه 

فرم صورتم گرده 

خیلییی خوبم ولی از خودم راضی نیستم دلم میخاد یه کار زیبایی انجام بدم ولی نمیدونم چیکار کنم تروخدا بگید چیکار کنم 

( لطفا نگید اعتماد ب نفس و فلان حرفای کلیشه ای فقط راهکار زیبایی بدید خواهش میکنم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جاش خوبه که فقط خودت گفتی چشمام‌گیرا نیست که البته شاید از دید بقیه خیلی هم زیبا باشه

از همه مهم تر چشمه 

بینی رو میشه عمل کرد 

لبو میشه ژل زد 

ولی چشمو چیکار کنم ؟؟😭😭😭

دیگه گفتی از اعتماد به نفس پ اینا نگیم ولی به نظرم خوشگلی

فقط خراب نکن چهرتو یه مقدار ژل نچرال خوبه با کاشت مژه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

دیگه گفتی از اعتماد به نفس پ اینا نگیم ولی به نظرم خوشگلیفقط خراب نکن چهرتو یه مقدار ژل نچرال خوبه ب ...

چهرم خیلی خوبه هرکی میبینه انگار کلی عمل کردم خوشگل شدم ولی چون چشمام گیرا نیست حس بدی دارم