2777
2789

چند ما پیش دندونم عصب کشی کردم 

الان بالای لثهم ام جای که ریشه دندون هست دست میزنم چه از رو پوست صورتم چه از رو خط لثه 

دندونم درد میگیره 

میدونم مشکل ریشه اش یا درست خالی نکرده یا درست پرنکرده 

الان من موندم با دو انتخاب 

برم پیشش بگم بیسواد گند زدی به دندونم ؟

یا دوباره هزینه کنم و یه دکتر دیگه برم تا دندونمو درست کنه 

دکتر بنظرم کارش خوب نیست بازم درست کنه بنطرم خراب میشه از یه طرفیم دستم خالیه و این پول دکتر جدیده تنها پولیه که دارم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

برو پیش خودش درست کنه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو پیش خودش درست کنه

اخه بازم خراب میکنه 

بار اول که پر کرد نصف دندمو پر نکرده بود باورت میشه دندونم شبیه یه کاسه بود که لبش شبیه ۷ خالیه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
اخه بازم خراب میکنه بار اول که پر کرد نصف دندمو پر نکرده بود باورت میشه دندونم شبیه یه کاسه بود که ل ...

برو بهش نشون بده اگه کارش ایراد داشت یا درست کنه یا نصف پولتو بگیر

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
یه کار دیگه ام میتونی انجام‌بدی برو از دندونت عکس بگیر نشون متخصص ریشه بدهاگه گفت که دکتر قبلی دندون ...

کاش پولمو بده ولی میدونم نمیده احتمالا میگه بیا خودم درستش کنم ولی بیسواده بیسواد 

کاش زمان به عقب برمیگشت هیچ وقت پیشش نمیرفتم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
کاش پولمو بده ولی میدونم نمیده احتمالا میگه بیا خودم درستش کنم ولی بیسواده بیسواد کاش زمان به عقب بر ...

بگو من بهت اعتماد ندارم پولمو میخوام

اگه متخصص ریشه تایید کنه که دکتر قبلی گند زده شکایتم کنی حق با توعه

تهدید کن

اگه نشد همین که شکایت ثبت کنی خودشو خیس میکنه دوبرابر پولم میده بهت

فقط مطبا دوربین داره اگه فحش بدی یا دادو هوار کنی اونم میتونه شکایت کنع

بگو من بهت اعتماد ندارم پولمو میخواماگه متخصص ریشه تایید کنه که دکتر قبلی گند زده شکایتم کنی حق با ت ...

مرسی اره اول میره پیش خودش گردن نگرفت مجبورم برم پیش یه دکتر دیگه 

کاش پولمو بده من نمیخوام دوباره خودش درست کنه 

میگم پولمو نداد بهش بگم پولم حرومت باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺