2777
2789

در ۹۰ درصد مواقع از بقیه بدبخت تره!!!! 

میدونم الان گارد میگیرید من از روی تمسخر و توهین نمیگم ولی واقعا جالبه هر چی کاربر دیدم اسم کاربری مربوط به خداست یا تو‌ امضاش گفته خدا بزرگه،امیدم به خداست، تا خدا رو دارم غم ندارم و...یا مثلا بگی خدا عادل نیست گارد میگیره که خدا جز مهربانی چیزی نیست میری تاپیکاش رو میبینی یا پست میذاره مشکل سلامتی جدی داره یا بچش سالم نیست و خیلی شدید تر از حالت عادی داره عذاب میکشه یا‌ بچش از دست رفته یا فقر شدید و خانواده بد داره در حدی که اصلا قابل تحمل نیست 

امید و استقامتشون رو دوست دارم هرچند حرص آدم رو در میارن 

وجود مشکلات در زندگی انسان هیچ ربطی به اعتقاد داشتنش به عدالت خداوند نداره. 

هنر اینه که وقتی زندگی باهات نمی سازه بگی خداوند عادل و مهربانه؛ نه وقتی همه چی گل و بلبله. ته خط که برسی می فهمی فقط خدات مونده نه احدی. 

هر که در این بزم مقرب تر است، 

جام بلا بیشترش می دهند. 

بدبختی و خوشبختی انسان رو هم شما تعیین نمی کنی جان دل. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون ب دنیای ذر اعتقاد داریم

چون میدونیم مشکلاتی ک برامون پیش میاد

همون امتحان الهی هست

ک باید با امید صبر دعا ...از اون امتحان سربلند دربیایم تا ب خواستمون برسیم

و دلایل دیگه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

وجود مشکلات در زندگی انسان هیچ ربطی به اعتقاد داشتنش به عدالت خداوند نداره. هنر اینه که وقتی زندگی ب ...

دقیقا

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S