2777
2789

بچه ها من کلکسیونی از اشیا قدیمی دارم بشقاب گلدون و... ک همه طراحی و نقاشیشون کار دسته و قدیمی مثلا واسه حدود شصت هفتاد سال قبلن 

حالا بنظرتون بوفه بچینم اینا رو 

یا نه توی دیوار طاقچه بزنم بعد اینارو توی طاقچه بزارم 

گج کار هم داره تو خونه ام کار میکنه فردا باید بهش بگم 

بگید کدوم شیک تره عشقا

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون قدیمی هست برای اینکه وایب قدیمی بگیره و خز نباشه طاقچه بهتره الان همه بوفه دارن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

سبک و فضای خونتونو باید بدونم که بگم ولی بوفه دیگه مد نیست

و همینجور طاقچه

بهتره یه شلف بذارید یه گوشه خونه، تم اون قسمت رو قدیمی کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چون قدیمی هست برای اینکه وایب قدیمی بگیره و خز نباشه طاقچه بهتره الان همه بوفه دارن

خودم عاشق طاقچه ام ولی خاهرم مدام میگه ن زشته 

طاقچه بهتره حال و هوای نوستالژی بیشتری داره.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بشقابارو بزن دیوار

وای ی دیوار کوب های خوشگلی دارم انقد قشنگن اون دیوار کوب هامو ی گوشه میخام بزنمب دیوار جدا از اینا

طاقچه بهتره حال و هوای نوستالژی بیشتری داره.

اره خودمم خیلی دوس دارم 

عاشق وسیله هامم 

دعا کن زودی کارای خونه ام تموم بشه 

خودم عاشق طاقچه ام ولی خاهرم مدام میگه ن زشته

تو داخل خونه زندگی می‌کنی پس به حرف بقیه گوش نده سلیقه خودت مهم تره 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

وای ی دیوار کوب های خوشگلی دارم انقد قشنگن اون دیوار کوب هامو ی گوشه میخام بزنمب دیوار جدا از اینا

اره من عاشق این دیوارام که پر از دبوار کوبه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!