fiftyfiftygirl مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6388 عنوان اونایی که واسه دیگران دعا مینويسن واقعا هدفشون چیه😑😐 144 بازدید | 14 پست چقدر آدم میتونه کثافت باشه که بدبختی یکی دیگه رو بخواد واقعا خودت سعی کن پیشرفت کنی والا😑😑 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️ 1404/05/26 | 01:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahil_mk عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 179 خیلی حروم…..این جور ادما خدا نگذره ازشون بشکنه قلم پاهاشون که نرن از اینکارا بکنن و سر عزیز خودشون بیاد
fiftyfiftygirl مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6388 اینکه ثابت کنن پدر نا معلومن بخدا الان مثلا طرف طلاق بگیره یا بدبخت و بیچاره بشه چی به تو اضافه میکنه آخه آشغال😑 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4195 دعا جواب میده آخه یکی از دوستان یهویی زندگیش پاشید زندگی خوبی داشتن بچه های باداب شغل خوب 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
fiftyfiftygirl مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6388 خیلی حروم…..این جور ادما خدا نگذره ازشون بشکنه قلم پاهاشون که نرن از اینکارا بکنن و سر عزیز خودشون ب ... اینا فکر کردی براشون مهمه؟؟اینقدر آشغالن که میگن فقط میخوایم اون طرف بدبخت شه بقیش مهم نیست 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 5480 دعا جواب میده آخه یکی از دوستان یهویی زندگیش پاشید زندگی خوبی داشتن بچه های باداب شغل خوب جای معتبر میشناسی که باطل کنم؟🥲 دونغره
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4195 جای معتبر میشناسی که باطل کنم؟🥲 من سوال کردم که واقعا جواب میده؟ آخه تو منطق من جا نمیشه 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 5480 من سوال کردم که واقعا جواب میده؟ آخه تو منطق من جا نمیشه اره جواب میده دونغره
fiftyfiftygirl مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6388 دعا جواب میده آخه یکی از دوستان یهویی زندگیش پاشید زندگی خوبی داشتن بچه های باداب شغل خوب منم الان فیلم سجین رو دیدم واقعا خیلی بد بود همسون رو بیچاره کرد😭😭 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
fiftyfiftygirl مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6388 من سوال کردم که واقعا جواب میده؟ آخه تو منطق من جا نمیشه من نمیدونم واقعا ولی احساس میکنم اره 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4195 اره جواب میده عجب آخه نمیدونه کیه این بنده خدا آزارش به مورچه هم نمیرسید فک کنم حسادت یا یکی خاطرخواه بود الان حتی پولم نمیتونه دربیاره 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
fiftyfiftygirl مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6388 مثل زن عمو و مادرشوهر سگ صفت من وای یسری ها واقعا حرومزادن 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4195 یکی میگفت بعضیاا آنقدر دعای بد مینویسند باطل کردنش سخته من نمیدونم آخه چی به تو میرسه دو تا بچه گرفتار شدن انسان نیستی آنقدر پستی ببین ما بین چه جانورانی زندگی میکنیم حیف جانور 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘