2777
2789

چقدر آدم میتونه کثافت باشه که بدبختی یکی دیگه رو بخواد واقعا خودت سعی کن پیشرفت کنی والا😑😑

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه ثابت کنن پدر نا معلومن

بخدا الان مثلا طرف طلاق بگیره یا بدبخت و بیچاره بشه چی به تو اضافه میکنه آخه آشغال😑

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

خیلی حروم…..این جور ادما خدا نگذره ازشون بشکنه قلم پاهاشون که نرن از اینکارا بکنن و سر عزیز خودشون ب ...

اینا فکر کردی براشون مهمه؟؟

اینقدر آشغالن که میگن فقط میخوایم اون طرف بدبخت شه بقیش مهم نیست

دعا جواب میده آخه یکی از دوستان یهویی زندگیش پاشید زندگی خوبی داشتن بچه های باداب شغل خوب

منم الان فیلم سجین رو دیدم واقعا خیلی بد بود همسون رو بیچاره کرد😭😭

من سوال کردم که واقعا جواب میده؟ آخه تو منطق من جا نمیشه

من نمیدونم واقعا ولی احساس میکنم اره

اره جواب میده

عجب آخه نمیدونه کیه این بنده خدا آزارش به مورچه هم نمی‌رسید فک کنم حسادت یا یکی خاطرخواه بود الان حتی پولم نمیتونه دربیاره

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

یکی می‌گفت بعضیاا آنقدر دعای بد مینویسند باطل کردنش سخته من نمی‌دونم آخه چی به تو میرسه دو تا بچه گرفتار شدن انسان نیستی آنقدر پستی ببین ما بین چه جانورانی زندگی میکنیم حیف جانور 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘