2777
2789

یکی از اقوام نزدیکم بچش رو بده واکسن بزنه خانمه گفته پس فردا میاد پس فرداش رفته گفتن خانمه رفته کربلا ۱ هفته دیگه میاد این بنده خدا هم کلی حرص خورده یعنی چی واقعا وقتی شما کارت دولتیه چرا باید این کار بکنی این کار حق الناس دوست عزیز

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اونجا یعنی یدونه ادم نبوده یه سوزن بزنه پای بچه ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا یعنی فقط یه نفر واکسن می‌زده اونجا ؟ 

خب وقتی اون رفته مرخصی باید یکی دیگه جاش وایسه

گند هر چیزی رو باید دربیارن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

نه گفتن اونی که واکسن میزنه ۱ هفته دیگه میاد بعد هرکسی نمیتونه بزنه خب خطرناکه 

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

شکایت کنید! والا! مفت خورای علاف

فقط این نیست کلی از این مورد ها شنیدم امروز متاسفانه 

پروفت په ترسناکه😂😂

کسی که میره مرخصی حق داره از مرخصیش استفاده کنه باید به جاش کسی دیگه رو بذارنبعدشم میتونست ببره جای ...

یه منطقه ای زندگی میکنه که فقط یه خانه بهداشت داره بقیش نیم ساعت فاصله داره بعد فقط خانه بهداشت منطقه خودت باید واکسن تزریق کنی نه جای دیگه

پروفت په ترسناکه😂😂

اتفاقا همه دوسش دارن تو سایت میگن با نمکه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اتفاقا همه دوسش دارن تو سایت میگن با نمکه

با نمکه ولی من ترسیدم😂😂مثل لبوبو که همه میگن با نمکه ولی از نظر من ترسناکه😂😂

با نمکه ولی من ترسیدم😂😂مثل لبوبو که همه میگن با نمکه ولی از نظر من ترسناکه😂😂

نه بابا لبوبو کجا بانکمه خیلی زشته 

این ولی یه میمون نمکیه