2777
2789

پذیرش پوچی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۹سالمه تو سن کم ازدواج کردم درسمو نصفه تامرحله کاردانی رفتم ول کردم چسبیدم به خونه داری بچه داری بااینکه روحیاتم باتوخونه موندن سازگار نبود

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

عزیزم شما باید برای خودت پلن بچینی 

و هدف گذاری کنی 

از هدف های خیلی کوچیک شروع کن  لازم نیست هدف هات خیلی خفن بزرگ دست نیافتنی باشند کم کم و مرحله مرحله باشه 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

تنها راهی که جواب داد ارتباط دلی با خدا و نماز 

و بعدش سختی کشیدن تلاش برای یه هدف بهت معنا میده 

ولی همیشه این حس دارم ته وجودم چون ندارم اونی که قشنگی زندگیم بود دیگع ندارمش 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

از یه شهر باامکانات ازدواج کردم اومدم تویه شهرکوچیک خام بودم و تلاش زیادی نکردم شوهرم‌بااینکه تحصیل کرده بود طوری شرایط رو چید برام که خونه نشین شدم وپسرفت کردم جا پیشرفت البته باترک دانشگاه مخالف بود ولی بعدش هرچی گفتم‌اشباه کردم دیگه می گفت میخواستی ترک تحصیل نکنی

برنامه ریزی و عمل بهش

چه برنامه ای خواستم امسال بخونم کارشناسیمو بگیرم میگم‌چه فایده ای داره فقط هزینه میبره زبانم که ترمی خداتومنه برم 

عزیزم شما باید برای خودت پلن بچینی و هدف گذاری کنی از هدف های خیلی کوچیک شروع کن لازم نیست هدف هات ...

همین انتخاب هدف برام سخته دوس دارم تو زمینه های علمی پیشرفت داشته باشم الان کاردانی واقعا به دردنمیخوره ..حرفه ایم بلد نیستم علاقه هم‌به مثلا رشته های ارایشی یا خیاطی واینا ندارم وخیلیم هزینه برهستن کتاب میخونم یکم توکانالای اموزش زبان میچزخم ولی کافی نیست