2777
2789
عنوان

ی مادرشوهر خوب که میگن مثل مادره باید چه ویژگی های داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 29 پست

من نه ماه بارداریم هوس زرشک پلو داشتم،مادرم گیر دوا درمان خاله خدابیامرزم بود ومن خبرنداشتم سرطان داره وبخاطرهمیناس که نمیاد پیشم اما هیچوقت واسم درست نکردن وگفتن مادرت بیاد درست کنه،اونا میدونستن دلیل نیومدن مادرمو

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

مادرشوهرت خیلی خوبه قدرش و بدون. 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟چیکار کنم پرتوقع نباشم

خیلی خوبی کرده بهت 

والا مادرت اینقدر خوبی بهت کرده از بعد ازدواج؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مادرشوهر اسی فرشته اس

خدا حفظش کنه🤧😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خب هیج مادر شوهری عروسش جا دحترش نمیبینه، همونطور که تو هیچ وقت ایشون رو جای مادرت نمیزاری، بالاخره نسبت خونی همیشه اولویته، ولی با چیزایی که گفتی میشه گفت مادرشوهرت جز خوباست، اینکه جیزایی که برای تو میاره را حساب کتاب میکنه شاید بخاطر اینه که میخواد بهت بفهمونه چقد داره بهت لطف میکنه، گل بی خار فقط خداست، مادرشوهرتم مسلما کاستی هایی داره ولی خب خوبیاش خیلی بیشتره، اگه فرقایی که مادرشوهر من میزاره بین من و دختراش ببینی تازه متوجه خوبیایی مادرشوهرت میشی، منم همیشه دعا میکنم بتونم دراینده دوست و مادر شوهر خوبی برای عروسم بشم

عزیزم شما خودت کاملی همون عروسی هستی که مادر شوهرت میخواد . 

مادر شما صددرصد عالیه .البته که نه . 

ما باید خوبیها وبدیها رو کنار هم بزاریم وقتی کفه ی خوبهای یک نفر سنگین تر پس قطعا آدم خوبیه واون نقصها رو باید نادیده گرفت .

عزیزم قبول دارم نباید منت بذارن و خودشون رو تعریف کنن ولی من خودم ۱۳ سال تو زیر زمین مادر شوهرم زندگی کردم و هیچ وقت هم برام کاری نکرد مثل کلفت باهام رفتار میکرد و حتی وقتایی که مهمونی دعوت بودم مثلا هفته ای یه بار یا ده روز اعتراض میکرد تازه رفتی عرقیاتش رو درست میکردم (نعناع،کاکوتی ، شاهسپران،پونه،کاینی )یا هر سال رب درست میکردم و..........همیشه طرف شوهرمو میگرفت واقعا مادرشوهر شما خیلی خوبن خوش به حالتون 

اگه اون قسمت که نمیزاره دختراش کارکنن و ازشماتوقع کارداره رو فاکتور بگیریم قدرش بدون مادرشوهرخوبی داری یعنی میتونم بگم توقحطی مادرشوهر خوب شما ماشاالله شانس آوردی !!!

ببین من یه شهر دیگم، هرسه چهار ماه یکبار میرم دیدن مادرشوهرم اینا، ایشون وقتی دختراش میان اونجا، ازشون پذیرایی میکنه، مثلا چایی میریزه برای همخ بجز من، بعدم میگه تو هم اگه میخوای خودت برو بریز، انتظار ندارم اون ازمن پذیرایی کنه، اگه بگه پاشو چایی بریز برای همه بیار من اوکی ام،میارم ،حرفی ندارم، ولی کوجیک کردن من تو جمع خیلی سنگینه برام، تازه من همیشه سعی کردم عروس خوبی باشم براشون، و جوابم همیشه یه سکوت و لبخند بوده، همیشه گفتم ارزش نداره چند روز اینجام دلخوری پیش بیاد، این یک نمونه از تبعیضاشونه، حالا قضاوت کن ببین مادرشوهرت خوبه یا بد،