2777
2789

نظرتون درباره ازدواج این دو نفر چیه ؟موقعیتارم میگم

ی دختر خوشگل تک دختر معلم خونه بالاشهر مال خودشون و ماشین و باشگاه دارن خانواده تحصیل کرده مربی ..‌.

پسری ک‌دوسش داره قیافه معمولی رو به پایین خونه خانوادش پایین شهر و خانوادش ماشین ندارن

پسره خودش خونه و ماشین داره شغل ازاد خونه منطقه متوسط

عاشق دخترس چند ساله باهمن بهش احترام میزاره و کلی وفادار خلاصه کل ویژگی ها ی مرد خوب 

اما خانواده دختر مخالفن بخاطر سطح فرهنگ‌و سر بودن مخالفت میکنن و مانع میشن 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

مخالف

چطور؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواجشون ولی ست برای بد بختی دختر و سعادته پسر

ببخشید منظورتو نفهمیدم

ببخشید منظورتو نفهمیدم

پسر با این وصلت به همه خواسته هایش میرسه ، دختر باید تلاش کنه اینایی که داره حفظ کنه تازه اگه بتونه، بعدها هم  باید با این رفاهی که داره خداحافظی کنه ،وون خونه این شوهر خبری ازین رفاها نیست

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

پسر با این وصلت به همه خواسته هایش میرسه ، دختر باید تلاش کنه اینایی که داره حفظ کنه تازه اگه بتونه، ...

مثلا چه خواسته هایی؟

دختر فقط معلمه چیزی نداره که خونه و ماشین مال خانوادشن

مثلا چه خواسته هایی؟دختر فقط معلمه چیزی نداره که خونه و ماشین مال خانوادشن

بالاخره خونه پدر بالا شهر ، حتما رفتنش بیشتر از خونه پایین شهره ، تک‌فرزند حتما تو ناز و نعمت بزرگ شده ،خونه این شوهر ازین خبرا نیست بنظرم 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

بالاخره خونه پدر بالا شهر ، حتما رفتنش بیشتر از خونه پایین شهره ، تک‌فرزند حتما تو ناز و نعمت بزرگ ش ...

اها گلم مرسی نظر دادی