2777
2789
عنوان

عه دوباره این شوهر لعنتی

233 بازدید | 10 پست

فکرکن همه چی خوبه،الکی اخم میکنه،یا الکی بداخلاقی میکنه،یا یه تیکه ای میندازه

من هی رو خودم کار میکنم حالم خوب باشه،زندگیمون یکم بهتر بشه،بعد این یهو چی چیزی میگه یا یه رفتاری میکنه به کل حالمو بد میکنه

میشه بخاطر قرص کوفتی باشه که اینطوره؟از لحاظ های دیگه مرد خوبیه فقط این یه مورد....

قرص چی ؟

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترامادول

چندوقته مصرف میکنه شک نکن بخاطر همین قرصه 

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

خیلی ساله چندبار ترک کرده باز رفته طرفش

بخاطر قرصه عزیزم