2777
2789

یکی از اقوام ما دختراش ی استوریایی میزارن من واقعا با خودم میگم ینی ی ادم عاقل دوروبرشون نیست بگه اینا چیه میزارید

شاید بگید به شما مربوط نیست یا میتونی نگا نکنی 

اینا همه درسته ولی من واقعا فکرم درگیرشون میشه گاهی اخه چرا ی نفر باید اینقدر الکی کلاس بزاره در صورتی ک واقعا بهشونم نمیاد اصلا خودشونو کردن مسخره همه فامیل 

چند وقت پیش جمع شده بودیم یکی از پسر عموام با خنده برگشت گفت ما شبای طولانی زمستونو با دیدن پستای فلانی میگذرونیم 

واقعانم موجبات شادی همه رو فراهم کردن

اخه چرا لنتیااااا اصلااا نمیدونید چ چیزاییی سمی استوری میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست و استوری که طبیعی شده. من یه خواهرشوهر دارم تازه به دوران رسیده. قیمت تک تک وسایلشو میگه.  یا یهو میگه رفتم یعالم گوشت خریدم کشوهای فریزر پررر. یا میگه میخوام برم سفر سوئیت گرفتم شبی فلان قدر .....

من متنفرم از کلاس گذاشتن. فقط سکوت میکنم

مثلا چی استوری میکنن خو بگو ک بدونیم اخه ت اول گفتی باکلاس اخرش گفتی سمی .فرقع بلخرع بین اینا

مثلا عموشون فوت شده بود یکیشون استوری گذاشته بود عمو جون یادته میگفتی ی برادر زاده دارم ک ده نفر حریف زرنگیش  نمیشن ؟؟ حالا کجایی ک پزمو بدی؟

ینی منو داداشم ی هفته ب این میخندیدیم

کلی از این چیزا استوری میکنن

مثلا عموشون فوت شده بود یکیشون استوری گذاشته بود عمو جون یادته میگفتی ی برادر زاده دارم ک ده نفر حری ...

جر واییی🤣🤣🤣 پسپسرعمپت حق داشته گفتع ما شبای طولانی زمستونو با دیدن پستای فلانی میگذرونیم ، اینا واس دیده شدنع فقط