من همیشه سعی کردم آدم فرهیخته ای باشم کتاب های زیادی درباره کنترل خشم و روانشناسی خوندم حتی دوره های زیادی درباره خودشناسی و موفقیت شرکت کردم تو زندگیم موفقیت های نسبی داشتم تنها مشکلم اینه گاهی زود جوش میارم و خیلی خودمو سطح پایین میکنم بعدش پشیمون میشم که چرا انقدر سطح خودمو پایین آوردم اصلا ارزششو نداشت خیلی سعی کردم روش کار کنم ولی اصلا درست نمیشه وقتی دوباره از اتفاقی عصبانی میشم از خودم بدم میاد واقعا
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
مخصوصا دوره پی ام اس خیلی هورمون ها روم تاثیر میذاره حرفایی میزنم که انگار دست خودم نیست البته هیچوقت من به دیگران شروع کننده نیستم ولی اگر اونا شروع کنن دیگ خیلی عصبانی میشم آخرین مورد هم با یه پسری بحثمشد البته اونم توهین کرده بود بهم ولی نباید جوابشو میدادم خودمو پایین میاوردم نباید خودمو خراب میکردم حتی ویس دادم بهش توش داشتم گریه میکردم بهش فکر میکنم خیلی بیشتر عصبانی میشم از خودم بیشتر که چرا انقدر احساساتم بر من سلطه دارن با اینک خیلی خیلی کتاب های زیادی خوندم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی تلاش کردم درستش کنم ویدیوهای یوتیوب دوره های مختلف کتاب های مختلف و روانشناس و .... درست نمیشه دوباره احساساتم بر من غالبن بعدش که بهش فکر میکنم به شدت پشیمون میشم از واکنش هام