2777
2789

۳تا خروس سر بریدم به نیاز مند دادم 

لحظه آخر 

۲تا بچه آمدن گفت خاله تور خدا به ماهم بده تا مادرمون کباب درست کنه اما مرغ کولا ۳تا بود تمام شد

اول خواستم بگم تمام شده بعد دلم نیامد گفتم بیاد سوار رفتم 

۳۵۰ هزار دادم یع مرغ ۳کیلو 

5تا نان سنگک 

۱ عدد نوشابه 

۱بسته زغال 

۱ کیلو گوجه

رفتم در خونه پیداشون کردم گفتم امشب کباب بخورید 

یعنی میشه پدرم خوب بشه 🥲

اره اجی منم با نذر حضرت زینب ع کما دراومد با اینک قرار بود تا اخر عمر مص مرده متحرک رو تخت باشه ولی الان بلند شده همه کاراشو خودش میکنه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چه نذری

اینو یکی از نی نی سایتیا بهم گفته بود

تا۲۱روز صد صلوات میفرستی هدیه میدی ب حضرت زینب روز۲۱ام، ۲۱تسبیح نذر میدی ک من یه شکلات نانی و یه حدیث از امام علیم کنارش گذاشتم،دقیقن روز بعدش اجیم ع کما دراومد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

دعای مشمول و نماز استغاثه امام زمانم خیلی موثره

انشاالله که پدرت خیلی زود حالش خوب بشه 

ولی من که فکر می کنم بچه ها یه جوری امتحان از سمت خدا بوده 

تا ببینه تو به دیگران کمک می کنی که اونم به تو کمک کنه

و تو کمکشون کردی

و قطعا خدا هم به تو کمک می کنه☺