2777
2789

سلام . من رشتم تجربیه . خیلی دوست دارم دندون پزشکی قبول بشم تو تاپیکای دیگه هم گفتم . 

من امتحان نهاییای یازدهم و اصلا خوب ندادم حتی دوتا درس و افتادم بنا به شرایطی نتونستم خوب درس بخونم و معدلمم خیلی کم شد . 

ولی همه میگن تاثیر امتحانای نهایی دوازدهم خیلی تو‌کنکور بیشتره . 

من خواستم نمرات یازدهمو ترمیمی بدم ولی همه گفتن فعلا تمرکزتو رو دوازدهم بذار . 

بنظرتون اگه روزی ۱۲ ساعت درس بخونم و امتحان نهاییای دوازدهم و ۱۹ و نیم به بالا بشم میتونم دندون پزشکی قبول بشم ؟ 

حتی اگه نمرات یازدهمم بد باشه یا تاثیرش خیلی رو کنکور مهمه ؟

یازدهم فقط ۲۰ درصد ماجراس

۸۰ درصد دیگه رو به روته

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که الان برو اینارو تک ماده بزن تا دیر نشده
بعدشم شما درسای اختصاصی رو در طول سال میخونی اون موقع هم چند امتحان نهایی سالای قبلو میزنی ترمیمشو میزنی حداقل 17 رو میگیری بلاخره از 4 5 که بهتره
از الان استرس ترمیمو نداشته باشه به چسب فعلا به کنکور و نهایی 12

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

1. نمرات یازدهم مهم نیستن، الان تمرکزت فقط روی دوازدهم باشه.

2. نمرات نهایی دوازدهم تعیین‌کننده‌ست؛ اگر بالای ۱۹.۵ باشه، شانس دندان پزشکی واقعی است.

3. کیفیت مطالعه مهم‌تر از ساعت‌هاست؛ ۱۲ ساعت باید با برنامه، مرور و تست باشه.

4. تمرین کنکور و درس‌های تخصصی (زیست، شیمی، ریاضی) هم ضروریه.

پس: یازدهم رو فراموش کن، دوازدهمو با برنامه بخون، نمره بالا بگیر، و شانس قبولی داری.

انشاءالله موفق میشی

پس فقط تمرکزم رو دوازدهم باشه ؟

فعلا اره

اگه بتونی رو غلتک بیفتی و فشرده درس بخونی میتونی یازدهمم ترمیم کنی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

فعلا ارهاگه بتونی رو غلتک بیفتی و فشرده درس بخونی میتونی یازدهمم ترمیم کنی

آرهه یازدهم همش ۶ تا نهاییه بنظرم میتونم یازدهم و ترمیم کنم .‌ حتی اگه نمراتم بالا نشه ولی خداقل از امسال بیشتر میشه چپن نهاییای امسالم خوب نبود

مدیرمون نمیذاره تک‌ماده بزنم .‌میگه تک ماده هاتو بذار واسه سال بعد

اگه الان تک ماده نزنی میخوای چجوری سال بعد ترمیم کنی

مگر اینکه بخوای شهریور دوباره امتحان بدی

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)