2777
2789

عزیزدلم فشار اقتصادی سطح زندگی همه رو آورده پایین اونی که قبلا پول داشت سالی چند سفر خارجی میرفت الان سالی چندتا داخلی میره، اونی که سالی چندتا داخلی میرفت الان پولشو میده مدام میره رستوران، اونی که سالی چندتا ملک میخرید با پولش الان میتونی چندگرم طلا باهاش بخره و.... و اینکه زندگی خودتو سعی کن مقایسه نکنی چون آدما الویت هاشون متفاوته واقعا یکی حاظره از پس اندازش بزنه اما خوب بخوره یا خوب بگیرده، یکی حاظره خونه نداشته باشه اما خوب بپوشه و..

من تا جایی که اطلاع دارم فقط سوپرمیلیادرا دارن خوب زندگی میکنن

وگرنه الان ماهی صد میلیون هم درامد داشته باشی کم میاری

دیگه اگه زیر پنجاه و چهل باشه که زندگی خیلی خیلی سخت میشه 

الان اکثرا دارن سخت زندگی میکنن 

ولی لااقل دارن یه تفریحی میکنن که کمتر بهشون فشار بیاد اونوقت مردم فکر میکنن تو همه چی خوب هستن 

مثلا زن داداش من عشق غذای بیرون هست

دخترخالم عشق لباس هست 

هر دو هم معمولی هستن ولی یه جوری نشون میدن مردم بگن وای الان چقدر خوب میپوشن و میگردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما پولداریم همینکه یه سقفی بالاسرمونه همینکه یه رخت خواب داریم که شب بخوابیم روش،همینکه یه غذایی میتونیم تهیه کنیم بخوریم

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من تا جایی که اطلاع دارم فقط سوپرمیلیادرا دارن خوب زندگی میکننوگرنه الان ماهی صد میلیون هم درامد داش ...

دقیقا منم همینو گفتم، هرکسی یه الویتی داره که حاظر از چیزای دیگه ش بزنه که اون الویتش رو انجام بده درصورتی که ممکنه خیلیم وضعش معمولی باشه فقط از بیرون اونطور لاکچری بنظر میاد، خواهر شوهر من وضعش کاملا معمولیه، شوهرش کارمند یه ارگان خیلی خوبه ، اهل خرید طلا و پس انداز نیست بجاش پولاشو میده لباسای زیاد و‌ گرون و مسافرت برای خودشو بچه هاش

ما با درامد ماهی۵۰ تومن همیشه هشتمون گروهه۹ ب هیچی نمیرسیم تازه از۱۷ ام ماه دیگه ته میکشیم.ی دونه شکلات میخام برام دخترم بخرم میگه۴۰ تومن دیگع نمیتونم ی دونه دیگه برا پسرم بخرم موندم عاقبت بچهامی میشه

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

دیگه مثل قدیما نیست

قبلا حتی مردم عادی هم به خاطر ارزونی میگفتن کمتر میخوریم به جاش پس انداز میکنیم مثلا زمین میخریم

الان میگن زمین و خونه که نمیشه خرید حداقل خوب بخوریم و بپوشیم

قبلا با یکی دوسال پس انداز میشد ملک و ماشین خرید

الان باید صدتا چیز بفروشی تا بتونی یه ماشین بخری

همچنان امیدوار

فکر نکنم عادی الا اون کاری ک انجام میدیم دکتر مهندسی باشه

کاری که حداقل ۳۰ تومن درآمدت باشه تازه مجرد باشی 

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...