2777
2789
عنوان

بچه پنج سال شیطون دارین بیاین

103 بازدید | 11 پست

چجوری رفتار میکنین من دیگ نمیکشم

خیلی خستم خیلی

از نظر روحی روانی داغونم جدیدا خودم میزنم ب خودم فحش میدم

دخترم پنج سالشه از اول شیطنت داشته روانشناس کودک  بردمش تشخیص هایپر اکتیو داده. میگ باید روزی سه تا نیم ساعت وقت بزاری بازی کنی باباش هم همینطور 

موقع  حرف گوش ندادن دوتا راه بهش پیشنهاد بدین

خلاصه ی چیزایی میگفت ک نیاز ب ی  مادر آرام ریلکس می‌خواد

مهمونی یا مهمون داشته باشم خ اذیتم میکنه تنهایی بهتره

میخوام ی قرص بخورم ک آرامش بخش باشه بیخیال ش بشم

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی اول ب خودت برس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه دیگه هم داری؟اگه نداری خب همه توانت رو بذار واسشچرا اعصاب نداری؟؟درکت میکنم خودم دو تا بچه دارم ...

نه همین ی دونه دارن

نمیتونم دوس دارم ی مدت برم یجا ن بچم ببینم ن شوهرم

خواهرشوهر من همین چند روز به من میگفت من اشتباه کردم به دخترم سخت گرفتم هم اونو نابود کردم هم خودمو...الان دخترش ۱۳ سالشه

به خدا بچه باید بچگی کنه تا جای ممکن آزادش بذار

هیچی مهم تر از روان بچه ات نیست

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
خواهرشوهر من همین چند روز به من میگفت من اشتباه کردم به دخترم سخت گرفتم هم اونو نابود کردم هم خودمو. ...

بچگی مثلا سر شام وسط مهمون بگ بستنی  بخوام یکسره هی تکرار کنه

یا با چاقو مبل پاره کنه 

بجه مهمان بزنه اذیت کنه

سفره غذا نزاره پهن کنیم هی جمع کنه

بهش بگیم آروم حرف بزن داد میزنه

اصلا چیزی ب نام ن تو‌سرش نمیره

داشتیم الان ۱۲سالشه ی ۵ساله الان داریم اینقد این بچه خانمه آدم لذت میبره از ادبش برا هر چیزی ک بخواد ...

جالبه اینکه خواهر برادر هستن 

بچه اول پیش فعال بود خیلی زیاد فضول و ناآرام بود اصلا جا نداشت تنها مادرم تحملش میکرد خواهر زاده هام هستن 

مادرشوهر خواهرم فقط ۵ دقیقه میتونست تحملش کنه 

ولی ما بخاطر بچه خواهرم خونمون مثل مسجد شده بود ن دکوری ن وسیله تزیینی حتی ساعت دیواری رو با توپ انداخت زمین دیگه نزاشتیمیش سرجاش چندسالی بدون ساعت بودیم 

تحمل کردیم تا الان بزرگ شد الان ۱۲سالشه ارومتر شده   

بچگی مثلا سر شام وسط مهمون بگ بستنی بخوام یکسره هی تکرار کنهیا با چاقو مبل پاره کنه بجه مهمان بزنه ...

خب وقتی آرومه دلیل این کارها رو چی میگه؟

باهاش قرار بذار.بگو سر شام باااید غذا بخوری و من به حرفت گوش نمیکنم.اگر مهمونی بریم و فلان کارو بکنی مثلا تا یک هفته از بستنی خبری نیست

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...