2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدم. حوصله‌ام رو سر می‌بره. ولی اخبار یا محتواهای فضای مجازی درباره‌اش یا نظرات کاربران فضای مجازی رو دنبال می‌کنم. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اه ایقد بدم میاد یه چند قسمتشو دیدم واقعا حالم به هم خورد از این همه بی حیایی و کثیفی دیگه نگاه نکردم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

من برخلاف اکثریت ک گارد داشتن ب این برنامه

نگا کردم کلیم چیز میز یاد گرفتم 

سسشر خونمو تامین میکنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

کاملشو نمیبینم. تیکه هاشو از یوتیوب دنبال میکنم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من از وقتی فرشاد رو حذف کردن دیگه ندیدم متوجه شدم سروته نداره با نهایت احترام ولی واقعا شخصیت‌های داغونی دارن هرکدوم انواع و اقسام تروما و مشکلات شخصیتی دارن شبیه آدم‌های نرمال بنظر نمیرسن فضاهای اینچنینی رو دوست ندارم تا فرشاد بود برام جالب بود بعد که حذفش کردن دیگه خوشم نیومد ازشون

بروهی ایران♥️🫡

مستند جفت‌گیری چهارتا نر هول و ماده‌های پیکمی منظورته؟🤢😂

یه قسمت هم ندیدم، فقط متاسفانه یه تیکه‌هایی تو اینستا ازش دیدم که اونم اتفاقی بود

از چشمام و مغزم معذرت می‌خوام

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ندیدم نمیدونم چیه ولی دیدم بعضی کانالا هی میگن زیگیل ابدی ایدز ابدی از این چیزا

منظورشون همین برنامه ست ؟ محتواش غیراخلاقیه ؟

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من کامل نمیبینم فقط تیکه تیکه نگاه میکنم ،ازش متنفرم خیلی هم چرته اما نمیدونم چرا نمیتونم نبینم😂

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀