2777
2789
عنوان

به شوخی به دختردایی گفتم دعا خوردی

210 بازدید | 16 پست

با دختر داییم خیلی صمیمی ام خیلی زیاد یعنی بودم همیشه براش از غدایی که درست میکردم می‌بردم جدیدا ازدواج کردم کمی رابطه امون تغییر کرده یه مهمونی گرفته بودم اون نبود براش غذا همه چی برده بودم یهویی داشتم شوخی میکردما اصلا نمی دونم چی شد این رو گفتم فقط گفتم چه حسی داری دعا خوردی بعدش همون لحظه گفتم شوخی کردم ببخشید اشتباه کردم و اینا حتی یکم از دسر خوردم باور کنه بعدش حتی قسم قرآن رو خوردم که باور کنه چیزی تدادم ولی بعدش گفتع من رفتم پیش دعا نویسی (همیشه میره ) گفته یه مردی داده به من که به خوردش بدم و این حرفا 

من کلا بعد از اون ماجرا براش هیچی نبردم و خلاصه تا بعد از چند وقت زنگ زدفت باهم بریم بعد من درست کرده بودم کیک شکلاتی  ( خیلی دوست داده) تو ذهنم اومد حتما میدونم توی نیم ساعت نمیشه من یه دعایی چیزی براش بگیرم و براش بردم نه تنها نخورد بلکه یه سری حرفا زد از زندگیش که یکی اومده خواستگاری و ... بهش گفتم خیلی ازم دور شدیااا میگه آره تو خودت خواستی تو خودت زنگ نمیزنی 

در صورتی که خودش داره دوری میکنه 

خلاصه تا همین امشب فهمیدم واقعا فکر کرده بهش چیزی دادم 

خیلی ناراحتم و از طرفی نمیدونم هنوز باهاش دوست بمونم یا نه 

شما ۲ بار گفتی این کارو نکردی دیگه نگو بهش

ولی اخه چرا باید اینو ی زن متاهل ک یچی در خود دیده و ازدواج کزرده منظورم عقلی بود به یه دختر مجرد بگه !

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که همیشه دعانویس میره ثابت میکنه عقل نداره و خطرناکه

تو هم دور بمون ازش، دعانویسای **** صدتا تهمت بهت میزنن که اون برات طلسم بگیره و جیب خودشونو پر کنن

تو کار اشتباهی نکردی اصلا

شانس آوردی که اون شوخی رو کردی تازه

خوب شناختیش الان

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

شما ۲ بار گفتی این کارو نکردی دیگه نگو بهشولی اخه چرا باید اینو ی زن متاهل ک یچی در خود دیده و ازدوا ...

خب منم فکر نمی‌کردم روی این موضوع حساسه متاهل آرم باشه یعنی نباید اشتباه کنه 

خب منم فکر نمی‌کردم روی این موضوع حساسه متاهل آرم باشه یعنی نباید اشتباه کنه

متاهل باید عاقل باشه نسبت ب ی مجرد ! 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
همین که همیشه دعانویس میره ثابت میکنه عقل نداره و خطرناکهتو هم دور بمون ازش، دعانویسای **** صدتا تهم ...

بالاخره یکی نگرانی من رو گفت 

واقعا نگرانم یه دفعه بهم گفت من از شوهرت خوشم نمیاد 

کلا وقتی آین چند وقته ازش یکم دور شدم دیدم  خیلی روی احساسات و حرفای بقیه زندگی می‌کنه و حرفای بقیه براش مهمه مثلا مامانش بگه شوهرمن بده اونم میگه بده

بالاخره یکی نگرانی من رو گفت واقعا نگرانم یه دفعه بهم گفت من از شوهرت خوشم نمیاد کلا وقتی آین چند وق ...

مغز براشون نمی‌مونه متاسفانه 

مشکلاتی هم که براش پیش میاد بخاطر حماقت خودشه که انقدر با دعانویسا می‌چرخه، اون وقت میندازه گردن بقیه

مشکلی نمیتونه پیش بیاره برات

سمت خدا و نور باشی حله 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.