2777
2789

بچه ها راست میگن واقعا داشنگاه پیام نور مدرکش از ازاد اعتبارش کمتره؟ بدرد نمیخوره ؟! کسی بوده با مدرک پیام نور الان شغل خوبی داشته باشه؟! واقعا نگرانم امسال ورودی دانشگاهم نمیدونم چیکار کنم برم ازاد یا پیام نور 

یه حرفی میزنم که از روی تجربه است.

اصلا مهم نیست کدوم دانشگاه درس خونده باشی یا معدلت چه قدر شده.

تو بازار کار مهم اینه که سطح مدرکت چیه و چه قدر کار بلدی

تا میتونی نرم افزار یاد بگیر و با کارآموزی سطح کارت را ببر بالا

من همکار دارم که نفر دوم دانشگاه اصفهان بوده و بدون کنکور ارشد گرفته

یک همکار هم دارم که لیسانس غیرانتفاعی دارقوزآباد داره.

سطح حقوق هر دو یکی، ساعت کاری یکی، رتبه کاری یکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همکار دارم که نفر دوم دانشگاه اصفهان بوده و بدون کنکور ارشد گرفتهیک همکار هم دارم که لیسانس غیران ...

جدی من خیلی استرس واقعا دارم اصن چن دروزه ذهنم درگیره گفتم بیام اینجا بپرسم بلکه خیالم راحت شه یکم

عزیزم من پیام نور نبودم ولی با دانشجوهاش ارتباط داشتم از اینکه چقدر استرس داشتن بابت عدم حضور اساتید توی کلاس یا اینکه کلا کلاسا کنسل میشد و دانشجو میموند و یه کتاب حجیم حتی بدون حذفیات که به صورت خودخوان باید حفظش میکردن 

به نظرم دانشگاه پیام نور واقعا سخته البته برای منی که اصلا خودخوان نمیتونم بخونم و حس میکنم سطح علمیشون نسبت به منی که با حضور استاد بودم بالاتره 

و اینم بگم مهم مهارته ، نه دانشگاهی که داخلش درس خوندین 

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨