2777
2789
ای جان منیادمه این تاپیک روتو خیلی معلم خوبی هستیهزار برابرش بهت برگرده❤️خانواده‌اش چی گفتن

ممنون گلم

امروز با مادرش حرف زدم بنده خدا ذوق مرگ شد.گفت همش می‌گفته فکر کنم یادش رفت بهم قول گوشواره داده😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلمامروز با مادرش حرف زدم بنده خدا ذوق مرگ شد.گفت همش می‌گفته فکر کنم یادش رفت بهم قول گوشواره ...

خدابراخودت وبرادرت بسازه خیلی راحت یه شادی به من منتقل کردی هروقت تصورمیکنم بشدت قلب و روحم شاد میشه .کارهای خیر یه خوشحالی زنجیر وار ایجاد میکنن که حتی اموات اون دنیاهم میبینن و تحسین وافتخار  میکنن.

لایک نکنید .توروخدا 
خدابراخودت وبرادرت بسازه خیلی راحت یه شادی به من منتقل کردی هروقت تصورمیکنم بشدت قلب و روحم شاد میشه ...

ممنون عزیز دلم خوشحالم که حال دلتو خوب کردم😘♥️براش خریدم برسم خونه عکس میذارم.مامانش گفت دیشب تا صبح نشسته ببینه کی روز میشه طفلک گیج خواب بود امروز😂

ممنون عزیز دلم خوشحالم که حال دلتو خوب کردم😘♥️براش خریدم برسم خونه عکس میذارم.مامانش گفت دیشب تا صب ...

آخی .ببین این جایزه خیلی بهش میچسبه چون تلاش کرده مزد زحماتشه .اعتماد بنفسشم بالا میره .دمت گرم .خودش انتخاب کرد ؟

لایک نکنید .توروخدا