2777
2789

من برای کنکور خیلی خونده بودم 

هدفمم از اول فرهنگیان بود ..‌

راستش من مشاور نداشتم و تا ۲۰ فروردین ویش روی کردم و بعدش برای جمع بندی و آزمونم وقت کمی موند 🥲💔

با این حال تراز کنکور اردیبهشتم خوب شد (لطفا نپرسید میترسم شناسایی شم ) و تقریبا مطمئن بودم فرهنگیان میشه با این تراز کنکور 

معدل نهاییم هم ۱۸ شد ... 

بعد اون ج نگ شد و کلا بی انگیزه بودم و فقط روزی ۳.۴ ساعت برای مصاحبه میخوندم 

بعدش درگیر دندون درد شدم و خانواده ام یه ذره پشتم در نیومدن و در به در دنبال کار بودم که بتونم دندونمو درست کنم و کار به کشیدن نرسه 😔😔😔

بعد اون درگیر مصاحبه ی فرهنگیان شدم و از صبح تا شب یا جزوه های مختلف گزینش رو میخوندم 

یا از این ور اون ور سناریو پیدا میکردم و ارائه میدادم که خوب ارائه بدم 

برای کنکور تیر نرسیدم بخونم ... 😭😭😭 یعنی جواب تموم تلاشامو نگرفتم ... همین شده یه حسرت عمیق تو دلم و عمیقا ناراحتم ‌

راستش مصاحبه ی تخصصی حس خوبی بهش نداشتم . میترسم همون باعث شه قبول نشم خدای نکرده😭

مطمئن بودم اگه وقت میذاشتم رو کنکور تیر ترازم خیلیییی بهتر از اردیبهشت میشد ...💔 

هعییی خدا خستم دیگه از این شرایط تنها امیدم فرهنگیانه 😭💔

خدای نکرده نشه و برم رشته ی دیگه مطمئنم همش حسرت میخورم که لیاقتم بیشتر بود

الان کا گفتی دندون درد داشتی یادم اومد شمارو، همون موقع بهت گفتم واسه کنکور تیر هم بخون گفتی من هدفم ...

هعییی شما اگه متولد ۶۵ باشی با خانواده های این دوره زمونه فرق ندارید مدام شماتت مدام سرزنش 

یه چشم اشک یه چشمم آه 

خانوادمم کوچکترین توجهی نمیکردن 

خودمم در به در دنبال کار 

که حتی برای منشی گری هم قبولم نمیکردن ...💔 چطوری میخوندم 

بگو بهم با دندون درد میشه درس خوند؟ وقتی تموم آرزوت فرهنگیان بوده و بعد سه سال با تراز بالا دعوت بشی با مصاحبه اش میشه درس خوند ؟

اگه حمایتم میکردن اینطور نمیشد 😭💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعییی شما اگه متولد ۶۵ باشی با خانواده های این دوره زمونه فرق ندارید مدام شماتت مدام سرزنش یه چشم اش ...

آره واقعا متولد ۶۵ هستم 

ولی حرف بدی نزدم 

تازه حس میکنم امسال قبول میشی  فرهنگیان 

آره واقعا متولد ۶۵ هستم ولی حرف بدی نزدم تازه حس میکنم امسال قبول میشی فرهنگیان

یادمه پیامای شما رو . خب دیگه مامان منم دوسال ازتون بزرگتره و 

حتی کمی هم خودش رو مقصر نمیدونه . فکر میکنه هیچ وقت حرف بدی نمیزنه و منم یه موجود بی مصرفم که تو ناز و نعمت بزرگ شدم در حالی که وضع زندگی لعنتیم دیدن داره . برای همین کنکور کل هزینه ی من هزینه ی ثبت نام های بود و کرایه ی ترمیم معدلم که یه هفته بعد امتحانا منت همونم رو سرم گذاشتن . بدون مشاور بدون کلاس با پی دی اف درس خوندم . همین سال کنکورم یه دندونم خراب شد نزدیک عید عصب کشی نکردن و مجبور شدم بکشم . دو تا دندونمو بعد عید با پول پس اندازم و عیدی هامو کادوی تولدم خودم دادم . دوتای دیگه اش هم از فامیلمون قرض کردم . خدا رو شکر شما اومدید تاپیکم 

اینا رو تعریف کردم بهتون ، بلاخره بغضم شکست خدا رو شکر داشتم خفه میشدم.... 

خدا از دهنتون بشنوه انشاالله قبول شم  خود خدا میدونه چقدر به قبولی نیاز دارم 🙏😭

یادمه پیامای شما رو . خب دیگه مامان منم دوسال ازتون بزرگتره و حتی کمی هم خودش رو مقصر نمیدونه . فکر ...

ای بابا 

خیلی سخت بوده 

ولی دیگه گذشته 

امیدوارم قبول بشی همین امسال  

و این سختی ها رو بعدا واسه دانش آموزات تعریف کنی 

تا انگیزه بگیرن 

موفق باشی 

🌷