2777
2789
عنوان

خانما صورتم ظریف نیس

124 بازدید | 16 پست

صورتم ظریف نیس 

چشام درشته لبام درشته لپ دارم کلا صورتمم درشته بینیمم عمل کردم دکتر میگف نباید خیلی کوچیک بشه باید متناسب با اجزای صورتت باشه 

دوست داشتم کوچولو باشه همه اجزای صورتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر صورتی زیبایی خودشو داره. باید سبک صورتتو پیدا کنی. اگه میخوای عکس بذار بلایک، بهت بگم چیکار کنی با صورت درشت ناز باشی ینی باید هرجوری هستی پتانسیل خودتو فعال کنی. همه فیسا پتانسیل دارن

صورت های درشت با آرایش خیلیی تغییر میکنن و زیبا میشن.

من صورت خیلی ظریفی دارم و دوسش هم دارم اما آرایش غیر رژ لب به چهرم نمیشینه . مخصوصا کانتور و این چیزها که اصلا و ابدا. ازین نظر باگ داره😂

من چشمام کوچیکه بینیم کوچیکه لبام کوچیکه صورتمم کوچیکه یک مدت انقدر بدممم میومدددد همش میگفتم کاش چشمام درشت تر بود لبام بزرگ بود  بعد از یک مدت فهمیدم من خوشگلم اون قدر زیبا نیستم که معیار زیبایی همه حساب بشم اما از  مثلا ۱۰ نفر ۳ و ۴ نفر نگاهم میکنن بهم لبخند میزنن شماهم همین طوری دقیقاااا  

صورت های درشت با آرایش خیلیی تغییر میکنن و زیبا میشن.من صورت خیلی ظریفی دارم و دوسش هم دارم اما آرای ...

کانتور چیز مزخرفیه به اون شکلی که تو نت هس، همش واسه ضبط ویدیوعه.  اصل کانتور چیز دیگس

خداییش خیلی خوشگلی. به نظرم ابروها و موهاتو یه رنگ کن الان موهات روشن تر از ابروهاته. لباتم خط لب نکش. مثه دخترای چینی رژ بزن ، نزدیک مرز لبت بی رنگ باشه وسطش رنگی . قشنگی ، من فک کردم زشتی اینجوری نوشتی میخواستم بگم چیکار کنی ولی دیدم فیست کامله چیزی کم نداره. آجیل و تخمه (خوراکی های سفت جویدنی مثه کشک، پسته ، یه مشت آجیل که میریزن یه بار تو دهن میخورن، سوهانای خیلی سفت مغزدار )  کم بخور. 

و خودت باش. اعتماد بنفس داشته باش. همونجوری که هستی خوبی و بدون خودت مهمی نه خانوادت. تو آدم موفقی هستی و موفق تر هم میشی مطمئن باش پیروز میشی.